Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Αγαπημένη μάσκαρα από Essence!?

Γεία σου Πεπονάκι μου
Σήμερα θα σας μιλήσω για μια μάσκαρα που αγαπώ ή μάλλον που λατρεύω!! Τη θεωρώ με διαφορά τη καλύτερη στη κατηγορία της! Και θα αναρωτιέσαι εσύ τώρα (και με το δίκιο σου δηλαδή) μα καλά τόσος ενθουσιασμός? Σου απαντώ λοιπόν πως ναι και θα δείς παρακάτω το γιατί…
Καταρχάς όμως ποια είναι? Μα ποια άλλη… η Lash Princesses False Lash Effect mascara από την Essence ΑΛΛΑ μην μου μπερδευτείς λέω αυτή με τα πράσινα της μέντας γράμματα όχι με τα πορτοκαλί, διότι έχουν τεράστια διαφορά.
Έρχεται σε μια κομψή και super femme fatale συσκευασία που μιμείται το γυναικείο σώμα και τις καμπύλες του ντυμένο με μια υπέροχη βραδινή τουαλέτα, στα 12ml με τρίχινο κωνικού σχήματος βουρτσάκι και σε τιμή απόλυτα προσιτή 4,19 ευρώ!!!
Αν ζητάς δραματικό και έντονα μαύρο αποτέλεσμα αυτή είναι η μάσκαρα που θα σου το προσφέρει. Δίνει στις βλεφαρίδες σου μήκος κυρίως, αλλά και όγκο και τέλειο διαχωρισμό καθώς το τρίχινο λεπτό της βουρτσάκι  ΄΄πιάνει΄΄  και την πιο μικρή βλεφαρίδα. Χάρις όλα τα παραπάνω κάνει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται σαν ψεύτικες απογειώνοντας το κάθε σου μακιγιάζ από το πιο απλό έως το πιο έντονο smokey.
Το βασικότερο είναι πώς δεν μουτζουρώνει ούτε κάνει κομματάκια όσες ώρες και να περάσουν ή αν ιδρώσεις (την έχω τεστάρει σε όλες τις συνθήκες βλέπετε xd) όμως χτίζεται γιατί είμαστε και εμείς που δεν αρκούμαστε στις 2 στρώσεις ειδικά στα βραδινά μας μακιγιάζ…
Βαθμολογία:
10/10



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang