Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Review Time


Γεια σου  Πεπονάκι μου..
Σήμερα θα κάνουμε review για ένα νέο προϊόν της bioten και δεν είναι άλλο από τη face mask για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργιλο & πράσινο τσάι!
Πρόκειται λοιπόν για μια μάσκα των 40ml ,χωρίς parabens με μια απλή όμως όμορφη και κομψή συσκευασία η οποία κοστίζει περίπου 4 ευρώ (αναλόγως το κατάστημα).
Κλασσικά  την εφαρμόζεις σε καθαρό δέρμα και την αφήνεις για 10-15 λεπτά, κατόπιν ξεπλένεις με άφθονο νερό.
Υπόσχεται βαθύ καθαρισμό μειώνοντας την όψη των μαύρων στιγμάτων και αφήνοντας το δέρμα φρέσκο και λαμπερό και αυτό όντως κάνει!
Καταρχάς έχει υπέροχη μυρωδιά δίνοντας σου την αίσθηση της φρεσκάδας και απλώνεται πανεύκολα. Μετά την αφαίρεση της νιώθεις το δέρμα σου πραγματικά καθαρό, φρέσκο, απαλό  με εμφανή τη βελτίωση των μαύρων στιγμάτων  και μοσχομυρίζει. Τώρα σχετικά με την λάμψη ομολογώ πως δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.
Θεωρώ πως είναι μια μάσκα κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας απλά λόγω του αργίλου πιστεύω πως θα ταιριάξει λίγο παραπάνω σε λιπαρά/μεικτά δέρματα  καθώς στο δικό μου που είναι λιπαρό έκανε εξαιρετική δουλειά με την λιπαρότητα, αν και δεν το αναφέρει στη συσκευασία, αφήνοντας το δέρμα μου εντελώς ματ!!

Βαθμολογία:
9/10


Extra tip! Για αισθητά καλύτερο αποτέλεσμα όχι μόνο για αυτή τη μάσκα αλλά για κάθε μάσκα έχω προσέξει πώς είναι καλύτερα να την ξεπλένεται όχι με τα χέρια αλλά με σφουγγαράκια καθαρισμού προσώπου κάνοντας ελαφρές κυκλικές κινήσεις, ώστε να συνδυάζεις και ένα ελαφρύ πίλινγκ.

5 σχόλια:

  1. Φαινεται πολυ ωραια μασκα και πολυ οικονομικη, υπαρχουν κι αλλες απο την bioten?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζω πώς έχει σίγουρα άλλες 2! Μια με μέλι για θρέψη και βαθειά ενυδάτωση και μια με σύκο για συσφιξή, αυτή με το σύκο την αγόρασα στη μαμά μου και την έχει λατρέψει!!! Οι οποίες είναι επίσης στην ίδια τιμή!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε πότε προτείνεις να γίνεται εφαρμογή της μάσκας; Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή η συγκεκριμένη μάσκα και είναι και τόσο οικονομική,να δοκιμάσεις και της θρέψης,για εμένα είναι και λίγο καλύτερη...Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang