Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Review Time

Γεία σου Πεπονάκι μου..
Σήμερα το menu έχει μάσκα προσώπου!
Πρόκειται για τη μάσκα με tea tree από Beauty Formulas την οποία ομολογώ πως είχα ακούσει πολλάκις από ελληνίδες you tubers να την εκθειάζουν κατά κύριο λόγο, αλλά κυρίως αυτό που με παρακίνησε ώστε να πώ πως θέλω να την αποκτήσω είναι ότι βασικό της συστατικό είναι το tea tree oil για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα και δεν το είχα ακόμη δοκιμάσει.
Το tea tree oil είναι ένα φυσικό  λαδάκι με ισχυρή απολυμαντική δράση(και για κάποιους με πολύ έντονη οσμή) γεγονός που του επιτρέπει να κάνει φανταστική δουλεία σε δέρματα με τάση για ακμή, αλλά όταν εμφανίσεις κάποιο μεμονωμένο σπυράκι αποτρέπει την ανάπτυξη και εξάπλωση του.

Μιλώντας για τη μάσκα όμως θα σου πώ ότι με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη αν και δεν έχω ακνεικό δέρμα αλλά λιπαρό. Καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα μου, ενώ είδα τρομερή βελτίωση σε σπυράκια που τυχόν είχα, τα συρρικνώνει αισθητά άμεσα.

 Έχει μια κατά τη γνώμη μου ήπια μυρωδιά βοτάνων και όταν την εφαρμόζεις νιώθεις μια ευχάριστη δροσιά. Το πολύ θετικό που θέλω να σου τονίσω είναι πώς δρά μέσα σε μόνο 3 λεπτά, πράγμα που σου εξοικονομεί αρκετό χρόνο ειδικά αν είσαι από αυτές που δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν με τη μάσκα στο πρόσωπο τους τριγυρνώντας μέσα στο σπίτι σαν το φάντασμα.

Έρχεται σε συσκευασία που ‘’φωνάζει’’ φύση  των 100ml δηλαδή μια επαρκέστατη ποσότητα που θα σου διαρκέσει για μεγάλο χρονικά διάστημα ειδικά εάν αναλογιστείς την τιμή της (3 ευρώ στην Έκθεση ομορφιάς Περιστερίου, ωστόσο μπορείς να τη βρείς τόσο στο ίδιο το site της εταιρίας όσο και στο beautytown στο Κορυδαλλό στα 4 ευρώ ).

Τέλος σου προτείνω αν και εσύ έχεις λιπαρή/μεικτή επιδερμίδα να τη χρησιμοποιείς 2 φορές την εβδομάδα και 1 εάν έχεις κανονική ή ξηρή.

Βαθμολογία:

9/10

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang