Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

1,2,3 Φορέματα...

Γεία σου Πεπονάκι μου!

Εξαρχής θα σου πώ ότι είμαι σε full xmas mood και μεταξύ μας αυτό έλειπε αφού πλέον τελείωσαν τα ψέματα, μετράμε αντίστροφα και τα ρεβεγιόν πλησιάζουν απειλητικά.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα καθώς ξεφύλλιζα το νέο τεύχος του περιοδικού Glitter και βλέποντας τις διάφορες στιλιστικές τους προτάσεις για φέτος ξεχώρισα 3 εξαιρετικές κατά τη γνώμη μου προτάσεις.. και μην μου αγχωθείς απόλυτα προσιτές αλλά και απόλυτα εντυπωσιακές! Είπα λοιπόν να τις μοιραστώ μαζί σου ώστε να σου δώσω και εσένα ιδέες…


Πρόταση 1:




Ακολουθεί το απόλυτο trend της εποχής, η οποία προστάζει βελούδο στο απόλυτο χρώμα για φέτος το χειμώνα το οποίο οι fashionistas αποκαλούν ως το ΄΄νέο μαύρο΄΄, το μπορντό!!
Ενδείκνυται για κοπέλες με αδύνατη σιλουέτα (και πλούσιο στήθος)  καθώς είναι εφαρμοστό και μην ξεχνάμε πώς το βελούδο όσο εντυπωσιακό και αν είναι διαγράφει και προσθέτει όγκο οπότε χρειάζεται προσοχή η επιλογή της γραμμής που θα επιλέξουμε ανάλογα το σωματότυπο μας.







Πρόταση 2:



Και εδώ ακολουθούμε το trend του βελούδου αλλά αυτή τη φορά σε πιο loose εκδοχή για κορίτσια που διαθέτουν κάποια παραπάνω κιλάκια και θέλουν να αισθάνονται άνετα αλλά να είναι παράλληλα απόλυτα in fashion! Σε χρώμα πολύ αρχοντικό και κλασσάτο, μπλέ ρουά το οποίο κολακεύει τόσο τις μελαχρινές όσο και τις ξανθές.

P.S Καλύπτει πολύ κομψά τα χέρια και είναι ιδανικό και για κορίτσια που έχουν θέμα με τα μπρατσάκια τους και αποφεύγουν τα φορέματα με τιράντες.





Πρόταση 3:




Και φυσικά πώς θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω και ένα μαύρο κλασσικό midi φόρεμα το οποίο όμως διαθέτει ένα ιδιαίτερο κόψιμο στο ντεκολτέ κάνοντας το ξεχωριστό και πολύ φίνο. Αποτελεί μια επιλογή η οποία θα σε κάνει να ξεχωρίσεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο καθώς δεν χρειάζεται να ψάξεις για αξεσουάρ, πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου ή για το μακιγιάζ. Αρκούν ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια, ένας χαλαρός κότσος και το κόκκινο κραγιόν σου!












πηγή: περιοδικό Glitter Ιανουάριος 2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang