Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Soo Glow to be happy...

Γεία σου πεπονάκι μου..

Σήμερα θα λάμψουμε!

Διότι να σου φτάνουν και τα Χριστούγεννα που σε προδιαθέτουν για πολύ λάμψη, αλλά γιατί να περιοριστείς μόνο στη λάμψη των στολιδιών του δέντρου? Φέτος θα λάμψει και το δέρμα σου!

Το έχεις καταλάβει θα σου μιλήσω για highlighter , την απόλυτη τάση τα τελευταία δύο χρόνια. Να σου αναφαίρω αρχικά πώς εγώ δεν είμαι η τρελή fun του highlighter και του εφέ του να γυαλίζεις σας disco μπάλα της barbarella. Όμως μου αρέσουν πολύ οι διακριτικές λάμψεις που δίνουν στο δέρμα μια extra δόση φρεσκάδας κάνοντας
το να φαίνεται πολύ καλά ενυδατωμένο ενώ δημιουργούν παιχνίδι με τα φώτα κάνοντας το μακιγιάζ σου πιο sexy.

Γι αυτό θα σου μιλήσω για ένα highlighter αυτής της κατηγορίας. Πρόκειται για το Soo Glow από την Essence στην απόχρωση 10 look on the bright side.
Είναι ένα highlighter σε κρεμώδη μορφή γεγονός που σε βοηθά πάρα πολύ ειδικά εάν είσαι αρχάρια στο μακιγιάζ ώστε να πάρεις το προϊόν με τα δάχτυλά σου να το εφαρμόσεις στα σημεία που θέλεις να κάνεις highlight με μικρές  ταμποναριστές κινήσεις (όπως εφαρμόζεις την κρέμα ματίων σου) και αυτό αμέσως μετατρέπετε σε πούδρα ώστε να σου προσφέρει αποτέλεσμα που θα διαρκέσει για ώρες! 
Έχει μια πολύ κολακευτική  ουδέτερη απόχρωση η οποία ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις δέρματος από τις πιο λευκές έως τις πιο σταρένιες. Φυσικά την ένταση της λάμψης την καθορίζεις εσύ αναλόγως την ποσότητα που θα βάλεις καθώς είναι buildable, δηλαδή χτίζεται.

Μπορείς να το φορέσεις κυριολεκτικά από το πρωί έως το βράδυ και το γεγονός πως δεν χρειάζεσαι κάν πινέλο νομίζω σου λύνει τα χέρια. Θα το βρείς στα 3,59 ευρώ/4g. στο ηλεκτρονικό κατάστημα beauty az και στα Hondos Center.

Βαθμολογία:
9/10

Εσένα ποιό είναι το αγαπημένο σου highlighter?


2 σχόλια:

  1. Το εχω δοκιμασει κ εγω κ σχεδον το τελειωνω. Τ καταφορεσα. Μια πολυ καλη επιλογη αν ψαχνεις κτ οικονομικο. Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang