Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Νοικοκυροκόριτσο...




Πεπονάκι το ξέρω πώς πέρα και πάνω από όλα είσαι νοικοκυρά για αυτό και εγώ σου έχω σήμερα Tipaki για το σπιτικό σου και πιο συγκεκριμένα για να μοσχομυρίζει!

Δεν λέω καλά τα αρωματικά κεριά κάνουν και ατμόσφαιρα, αλλά σαν τη φρεσκάδα του καθαρού νομίζω δεν έχει.

Δεν θές να μπαίνεις στο χώρο σου και να μοσχομυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα και το πιο βασικό χωρίς να κοπιάζεις και να είσαι συνεχώς με τα καθαριστικά στο χέρι?


Αν η απάντηση σου είναι ναι, τότε θα χρειαστείς τα εξής δύο που ήδη έχεις στο σπίτι σου. Το μαλακτικό των ρούχων σου και νεράκι! Όχι δεν άλλαξα θέμα και δεν θα σε στείλω για μπουγάδα, όμως αυτή την αίσθηση θέλω να δώσω στο χώρο σου, την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου!

Σε ένα μπουκαλάκι με spray (από συσκευασία προϊόντος  που σου έχει τελειώσει π.χ κάποιο body spray , ειδάλλως  μπορείς να βρείς στα tiger και στα jumbo γύρω στο 1,5 ευρώ) θα προσθέσεις  στα 2/3 από το μπουκαλάκι μαλακτικό στο άρωμα που προτιμάς και 1/3 νερό και είναι έτοιμο! Είναι σημαντικό να θυμάσαι πώς κάθε φορά πρίν τη χρήση πρέπει να το ανακινείς καλά!

 Επίσης αν θέλεις  να γίνει πιο αρωματικό μπορείς προαιρετικά να προσθέσεις μερικές σταγόνες από κάποιο ουδέτερο έλαιο όπως η βανίλια ή η λεβάντα που θα σου προσφέρει και έχτρα χαλάρωση ή ότι άλλο προτιμάς..έχεις πολλές επιλογές.


Σου έχω όμως και extra tip!Στο σαλόνι σου προτείνω να ψεκάσεις εκτός από το χώρο και τις κουρτίνες σου, θα απορροφήσουν τα άρωμα του μαλακτικού και θα ξεφορτωθείς εύκολα και γρήγορα την όποια οσμή π.χ  από τσιγάρο (κατάλαβες τι εννοώ αν καπνίζεις ή ζεις σε περιβάλλον με καπνιστές).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang