Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

The Falsies Push up Drama από τη Maybelline ...

Γειά σου Πεπονάκι μου,

Σήμερα αποφάσισα να σου παρουσιάσω μια καινούργια (για εμένα) ανακάλυψη όσον αφορά το μακιγιάζ και συγκεκριμένα για να το αγαπημένο μου κομμάτι, τις βλεφαρίδες!

Ναι πολύ καλά κατάλαβες για μάσκαρα θα σου μιλήσω.  Πρόκειται για τη The Falsies Push up Drama από τη Maybelline αλλά όχι την κλασσική! Την Indecent black! Και στο τονίζω αυτό διότι όντως η μια από την άλλη έχουν κάτι παραπάνω από αισθητή διαφορά, στο προφανές δηλαδή στην απόδοση της έντασης του μαύρου χρώματος. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σου πώ πώς και η κλασσική την οποία επίσης έχω δοκιμάσει μου άρεσε πολύ, αλλά η version της indecent black είναι αυτή που με ξετρέλανε.


Και θα αναρωτιέσαι το γιατί..Καταρχάς έχει ένα υπέροχο πλαστικό βουρτσάκι με ακίδες σε σχήμα U  όπου ΄΄χτενίζει΄΄ και διαχωρίζει  υπέροχα τις βλεφαρίδες σε εφέ βεντάλιας. Το βουρτσάκι της επίσης έχει τέτοιο μέγεθος ώστε να πιάνει και την πιο μικρή βλεφαρίδα, αλλά και να μην σε μουτζουρώνει κατά την εφαρμογή.

Σχετικά με το αποτέλεσμα σου προσφέρει όγκο και μήκος στο maximum και φυσικά το απόλυτα μαύρο χρώμα που σου υπόσχεται. Με 2-3στρώσεις(για έντονο αποτέλεσμα)  έχεις αποτέλεσμα που μιμείται το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων. Παρόλα αυτά  για να λέμε αλήθειες αν έχεις μια μέτρια βλεφαρίδα  τότε σίγουρα θα στην απογειώσει και θα πετύχεις το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων, αν όμως ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με ανύπαρκτες βλεφαρίδες τότε όχι δεν φτάνεις το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων,  αλλά σίγουρα θα έχεις μεγάλη διαφορά  και θα κάνει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται.

Το μόνο αρνητικό που θα πρέπει να σου αναφέρω είναι πώς αργεί να στεγνώσει και όταν θές , ειδικά για βραδινές εμφανίσεις, να την ΄΄χτίσεις΄΄ θα χρειαστείς  χρόνο.
Θα τη βρείς στα 12,60 ευρώ (Hondos Center)

Βαθμολογία:

9/10

Φιλάκια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang