Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ποια χρώματα θα φορεθούν την άνοιξη - καλοκαίρι 2017 ???

Γεια σας κοριτσια μου,

Αν έχετε διαβάσει και σας άρεσε το προηγούμενο άρθρο Τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2017 σίγουρα θα σας κινήσει το ενδιαφέρον και αυτό το άρθρο...

Δεν μπορώ να πω πως ακολουθώ κατά λέξη την μόδα της εκάστοτε εποχής, ειδικά όσον αφορά το χρώμα του ρούχου που θα επιλέξω. Δεν θα φορέσω ποτέ ένα ρούχο με χρώμα που δεν μου ταιριάζει , όσο και αν είναι στη μόδα.




Ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας, της επιδερμίδας σας και των ματιών σας, κάποια χρώματα αναμφισβητητα θα σας ταιριάζουν πιο πολύ απ' ότι κάποια άλλα.

Γι 'αυτήν την άνοιξη - καλοκαίρι οι διάσημοι σχεδιαστές μας προτείνουν  κάποια βασικά χρώματα και σχέδια που στις περισσότερες γυναίκες θα ταιριάξουν σίγουρα.
Όπως:

1.  ΛΕΥΚΟ

Ένα από τα χρώματα που κυριάρχησε στην πασαρέλα είναι το λευκό!! Είδαμε πολλά κοστούμια, φορέματα και φούστες φτιαγμένα με διαφορετικά υφάσματα και υφές. Μην ξεχνάμε πώς το λευκό  πέρα απο την αίσθηση καθαριότητας  προσδίδει μια έξτρα γοητεία και φινέτσα..



2. ΜΑΥΡΟ

Δεν πιστεύω να υπάρχει γυναίκα που να μην έχει τουλάχιστον ένα κομμάτι στη γκαρνταρόμπα της σε μαύρο χρώμα ( βλ. μικρο μαυρο φορεμα). Συνδυάζεται εύκολα και ταιριάζει με όλα τα χρώματα, κοινώς σε βγάζει στο πι και φι απο τη δύσκολη θέση!


3. ΚΟΚΚΙΝΟ

Το κλασικό κόκκινο χρώμα σε όλες του τις αποχρώσεις. Σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακό και ταιριάζει τόσο σε ξανθιές όσο και σε μελαχρινές. 



3.  ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Σου αρέσουν τα φωτεινά χρώματα??? Ένα πορτοκαλί ψυχρό ή φωτεινό ή κοντά στο κόκκινο είναι ιδανικό για σένα! 



4. ΜΠΛΕ

Και αυτή η σεζόν δεν θα μείνει χωρίς το navy style! Ειδικά το σκούρο μπλε έχει γίνει ένα κλασικό, basic χρώμα. 



5.  ΡΟΖ

Η απόλυτη τάση γι' αυτήν την άνοιξη καλοκαίρι είναι το ροζ! Μπορείς να συνδυάσεις άφοβα όλες τις αποχρώσεις του ροζ σε ένα look , χωρίς να νοιάζεσαι αν δείχνεις υπερβολικά girly. 



Επίσης οι διάσημοι σχεδιαστές μας προτείνουν να συνδυάσουμε το ροζ με μοβ, κόκκινο και μπλε αποχρώσεις. 



Αφού τελειώσαμε με τα βασικά χρώματα της σεζόν , θα ήθελα να σας δείξω και μερικά μοτίβα που επίσης έχουν σαρώσει την πασαρέλα.

1. ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Μικρά, μεγάλα, δεν έχει σημασία, αρκεί να έχει πολλά λουλούδια! Ότι πρέπει για το καλοκαίρι πιστεύω.




2. ANIMAL PRINT

Πολύ, πολύ κλασικό μοτίβο. Πολλές το αγαπάμε και πολλές το μισούμε... ( εγώ ανήκω σε αυτές που το λατρεύουν!) .



3. ΠΟΥΑ

Το πουά μοτίβο συμβολίζει αισιοδοξία και ανεμελιά. Οι πασίγνωστοι οίκοι μόδας όπως  DIOR και BALMAIN χρησιμοποιουν αυτό το μοτίβο συχνά στις συλλογές τους. 



4. ΣΤΑΜΠΕΣ

Στάμπες μικρές, μεγάλες, με διαφορετική γραμματοσειρά και χρώμα είναι ευπρόσδεκτες στην γκαρνταρόμπα μας! 



Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα??? 


Ιουλία

























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang