Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Τάσεις μόδας άνοιξη - καλοκαίρι 2017

Γεια σας κορίτσια μου!

Περίμενα πως και πως να συγκεντρώσω το κατάλληλο υλικό για να γράψω επιτέλους αυτό το άρθρο. Αν και λίγο αργά θα μου λέγατε, γιατί πολλά blog τα έχουν δημοσιεύσει ήδη εδώ και κάτι μήνες...παρόλα αυτά με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να σας παρουσιάσω και τις δικές μου ιδέες που βασίζονται στις τάσεις της μόδας για την άνοιξη - καλοκαίρι 2017!










1. Ας ξεκινήσουμε με ένα πολυσυζητημένο trend που αντλεί την έμπνευση του από την δεκαετία του ΄80...
Ναι, ναι αυτή η περίπλοκη, φανταχτερή και αμφιλεγόμενη δεκαετία (όταν ήταν ακόμα νέες η μαμάδες μας). Εδώ θα δούμε πολλά λαμπερά υφάσματα, ντραπέ με όγκους, πολύχρωμα κολάν και στράς..πολύ στράς!


2. Παντελόνι τύπου mom fit

Και γι' αυτή τη σεζόν θα ξαναδούμε αυτά τα φαρδιά παντελόνια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Διάφοροι οίκοι μόδας μας προτείνουν  looks με αυτό το παντελόνι. Ο Alexander Wang και ο Paul Smith έχουν την τάση να είναι πιο πρακτικοί και με σπορ διάθεση. Σε αντίθεση με  Dolce & Gabbana  που είναι πιο κομψό και πολυτελές.


3. Κοστούμι

Η τάση με το γυναικείο κοστούμι επικρατεί και αυτή τη σεζόν. Είναι πολύ κομψό, αλλά και πρακτικό ταυτόχρονα. Εκτός από κλασικά μαύρα και λευκά κοστούμια, οι σχεδιαστές μας προτείνουν να δοκιμάσουμε και σε διαφορετικά σχέδια και αποχρώσεις, όπως τα καρό και τα ριγέ. 



4. Κροπ Τοπ

Συνεχίζει να είναι στα τοπ! Πολλές το αγαπήσαμε, γιατί συνδυάζεται τέλεια με ένα ψιλόμεσο παντελόνι ή φούστα. Για το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει...



5. Παντελόνι σε φαρδιά γραμμή 

 Το ιδανικό μάκρος του είναι μερικά εκατοστά πιο κάτω από το γόνατο και λίγο πιο πάνω από τους αστραγάλους. Τα συνδυάζετε εύκολα όσο με τακούνι για τη βραδινή σας έξοδο, τόσο και με σνικερς για πιο καθημερινό look. 



6. Βολάν φορέματα

Και για άλλη μια χρονιά είναι πολύ στη μόδα. Μην τα φοβηθείτε καθόλου, προσθέτουν γοητεία και θηλυκότητα. Ωστόσο αν ανήκετε στην κατηγορία των juicy κοριτσιών μην τα προτιμήσετε καθώς θα σου προσθέσουν επιπλέον όγκο!



7. Ασυμμετρία

Στις συλλογές φθινόπωρο-χειμώνας 2017, η ασυμμετρία αφορούσε κυρίως το πάνω μέρος ρούχων. Στις συλλογές άνοιξη καλοκαίρι 2017, η ασυμμετρία έχει πιάσει και το κάτω μέρος, με υπέροχες φούστες και φορέματα. Πάλι, με σκοπό να αποκαλύψει το τέλειο γυναικείο σώμα. Με αυτήν την τσαχπινιά μπορούμε εύκολα να κρύψουμε τα ελαττώματα και να αναδείξουμε τα προσόντα μας.




8. Βολάν στα μανίκια 

Βέβαια προσθέτουν όγκο εκεί που δεν χρειαζόμαστε, οπότε πρέπει να προσέχουμε πως θα το συνδυάσουμε γιατί δεν θα ταιριάξει σε όλες. Παρόλα αυτά  προσδίδει πολύ κοριτσίστικο και ενδιαφέρον  look. 


9. Πλισέ 

Πλισέ φούστα έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες και με εύκολο τρόπο μπορείτε να έχετε κομψή και ανάλαφρη εμφάνιση. Τη συνδυάζετε με ψηλοτάκουνα και κάποιο μπλουζάκι ή και κρόπ τόπ για την βραδινή σας εμφάνιση και με ένα oversize πουλόβερ με σνικερς για να πετυχαίνετε  ένα καθημερινό, μοντέρνο, super stylish look. 



10. Διαφάνεια

Με πολύ σέξι τρόπο μπορείς να αναδείξεις κάποια δυνατά σημεία του σώματος σου. Θέλει όμως μεγάλη προσοχή, μην γίνετε υπερβολικά σέξι... 




11. Πούλιες

Πιστεύω οι μισές από εμάς τα αγαπάμε και μισές από εμάς τα μισούμε. Εκτός από βραδινές εμφανίσεις που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πούλιες παντού: σε φορέματα, σε φούστες, σε σακάκια, ακόμα και σε παντελόνια, μπορούμε να τα συνδυάσουμε και με πιο καθημερινά και ήσυχα κομμάτια για ένα απλό look. 



12. V ντεκολτέ

Ένα άκρως αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Αξίζει όμως να το έχουμε υπόψιν μας για μια εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση...


  
Τι απ' όλα αυτά ταιριάζει στο δικό σας στυλ? :)


Ιουλία
















1 σχόλια:

  1. πλέον έχουν επανέλθει στη μόδα τα μποτάκια. έχω δει ότι έχει πάρα πολλά γυναικεία παπούτσια στο https://xpleaders.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang