Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Candle Lab - Αρωματικά Κεριά που Ξυπνούν τις Αναμνήσεις.




Γεια σας κορίτσια μου,

Αυτό το άρθρο περίμενα να γράψω πως και πως γιατί τα προϊόντα για τα οποία θα σας μιλήσω είναι πραγματικά όνειρο. Σε περίπτωση που σας αρέσει να φτιάχνετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι με τη βοήθεια των κεριών, όπως σε μένα, πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσετε την εταιρεία.


Αναφέρομαι λοιπόν στην εταιρεία Candle Lab, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή κεριών σόγιας και reed diffuser. Και το σπουδαιότερο είναι ότι τα προϊόντα τους είναι 100% σόγια, φυτικά και vegan. Οπότε είναι κατάλληλα για όλους. Σίγουρα θα βρείτε τη μυρωδιά που σας αρέσει, καθώς διαθέτουν πάνω από 90 αρώματα.

 



Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι η ιδανική επιλογή. Επίσης μπορείτε να συναρμολογήσετε το δικό σας luxury box με 6 απίστευτα μυρωδάτα προϊόντα σε συμφέρουσα τιμή.


Πάμε να δούμε τώρα τα προϊόντα που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω…



Κερί σόγιας σε ποτήρι Posh με άρωμα βανίλια




Έχει γυάλινη συσκευασία ( ποτήρι Posh) βαμμένη με ειδική, λευκή ματ μπογιά με ξύλινο καπάκι. Οπότε θα είναι τέλειο διακοσμητικό στοιχείο στο σπιτικό σας. Το μέγεθος του ποτηριού είναι 260ml, περιέχει 180gr κερί και έχει διάρκεια 50 ώρες.




Επέλεξα το άρωμα βανίλια, γιατί είναι γλυκό, ‘’ζεστό’’ και δεν σε κουράζει καθόλου. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν οι πολύ έντονες μυρωδιές είναι ότι πρέπει.





Κερί σόγιας σε κλασσικό βαζάκι με άρωμα μπανάνα σοκολάτα




Εδώ έχουμε κλασικό γυάλινο, διάφανο βαζάκι με το κερί της επιλογής σας. Το μέγεθος του είναι 212ml, περιέχει 155gr κερί και έχει διάρκεια ≈ 40 ώρες καύσης. Ξέρετε πως μυρίζει η σοκολάτα? Ξέρετε πως μυρίζει η  μπανάνα? Αυτό ακριβώς το άρωμα έχει αυτό το κερί. Δεν είναι ψεύτικο και πικρόγλυκο, αλλά είναι πλούσιο και ακριβό άρωμα.




Και στις δυο συσκευασίες μπορείτε να επιλέξετε το φυτίλι που θα έχει το κερί σας, ξύλινο ή βαμβακερό.





Αρωματικό χώρο Reed Diffuser με sticks και άρωμα πούδρα




Εάν σας αρέσουν τα κεριά, είμαι σίγουρη ότι έστω και μια φορά θα είχατε στην κατοχή σας αρωματικό χώρο με sticks. Πρόκειται για γυάλινο μπουκαλάκι με αρωματικό χώρου της επιλογής σας. Μπορείτε να επιλέξετε τη συσκευασία με 100ml ή με 200ml αναλόγως τις ανάγκες σας. Έχουν διάρκεια περίπου 3 και 4 μήνες αντίστοιχα. Επέλεξα το άρωμα πούδρας, γιατί είναι ότι πρέπει για να δώσετε μια πνοή φρεσκάδας στο χώρο σας.





Κάτι ακόμα που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι φαίνεται πως η Candle Lab δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες. Θα το διαπιστώσετε από τον τρόπο που συναρμολογούν τα προϊόντα, ακόμα και από τις επαγγελματικές τους κάρτες.

Οπωσδήποτε ακολουθείστε τους στα Social Media, για να μαθαίνετε πρώτοι για να νέα προϊόντα, τις προσφορές και διαγωνισμούς που οργανώνουν.

 

Τα στοιχειά επικοινωνίας είναι:

Instagram: candlelab.gr

Facebook: Candle Lab

Τηλ.: 2310432622

Email: info@candlelab.gr

E-shop: www.candlelab.gr  

 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang