Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

GLOWBOX ~ EVERYDAY ESSENTIALS - Review





Άλλο ένα κουτάκι από GLOWBOX αυτή τη φορά με τα καθημερινά μας απαραίτητα προϊόντα για μια περιποιημένη και λαμπερή επιδερμίδα και γενικότερα εμφάνιση!



Πάμε λοιπόν να τα δούμε, καθώς και να σας πω τη γνώμη μου για καθένα εξ’ αυτών:






Κρέμα προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες ~ Balance moisture cream, Youth Lab




Πρόκειται για μια ανάλαφρης σύστασης ενυδατική κρέμα, η οποία την καθιστά ιδανική για όλες εμάς τις λιπαρές επιδερμίδες. Όπου ναι μεν προσφέρει ενυδάτωση, αλλά τόση όση, χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο, αντιθέτως ρυθμίζει θα έλεγα την έκκριση του σμήγματος. Βοηθώντας έτσι τόσο στη μείωση της λιπαρότητας/ γυαλάδας, όσο και στην εμφάνιση ακμής /σπυράκια.






Σαμπουάν ~ Cotton and white tea, Fresh Line




Είναι η δεύτερη φορά που το δοκιμάζω, καθώς υπήρχε και σε ακόμη ένα παλαιότερο κουτί της εταιρίας, οπότε έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Είναι ένα καλό σαμπουάν το οποίο προσφέρει εξίσου καλό καθαρισμό, αλλά μέχρι εκεί! Δεν μπορώ να σου πω ούτε ότι με ενθουσίασε, ούτε ότι βλέπω κάποια στοχευμένη δράση του, την οποία αξίζει να σου επισημάνω. Σίγουρα το χρησιμοποιείς ευχάριστα, το άρωμα του είναι φρέσκο και διακριτικό, αν και μέσα σε 2 ώρες -το πολύ- μετά το λούσιμο έχει «χαθεί».






Micellar water ~ Nivo Soap




Είναι ένα νερό micellar υψηλού επιπέδου θα έλεγα! Και τι εννοώ με αυτό..
Αρχίζοντας από το τόσο minimalist και προσεγμένο packaging και εστιάζοντας στη συνέχεια σε αυτό καθ’ αυτό το προϊόν. Είναι ένα νεράκι καθαρισμού με εκχύλισμα αγγουριού και χαμομηλιού, που αφαιρεί με ευκολία το μακιγιάζ, όσο έντονο και αν είναι, καθώς και τη μάσκαρα!! Χωρίς να τρίβεις με τις ώρες! Δεν δημιουργεί ερεθισμούς, δεν τσούζει τα μάτια και το βασικότερο, μετά τη χρήση το δέρμα είναι απόλυτο καθαρό αλλά και λαμπερό, χωρίς το παραμικρό αίσθημα «τραβήγματος».
Αποτέλεσε ομολογώ μια τρομερά ευχάριστη έκπληξη για εμένα, διότι είναι το πρώτο προϊόν που δοκιμάσω από την εταιρία!
➕Να σου τονίσω τέλος, πως πρόκειται για μια Ελληνική εταιρία όπου τα προϊόντα τους είναι κατά των test σε ζώα, επίσης αναγράφουν στη συσκευασία ακόμη και την ακριβή ημερομηνία λήξης του προϊόντος!!






Αφρόλουτρο ~ Anatomicals




Και αυτό είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιώ για δεύτερη φορά, καθώς επίσης τα είχα βρει σε προγενέστερο κουτί της εταιρίας. Λατρεύω το υπέροχο άρωμα καφέ που έχει!!! Πραγματικά άρωμα καφέ, ότι πρέπει για το πρωινό σου ντουζάκι!! Το οποίο διαρκεί για περίπου έως και 4 ώρες μετά το ντους. Κάνει πλούσιο αφρό και καθαρίζει υπέροχα την επιδερμίδα, χωρίς να τη ξηραίνει. Αξίζει να σου επισημάνω την εξαιρετικά βολική του συσκευασία με αντλία!!






Μάσκα προσώπου~ Detox, Akeso





Είναι μια μάσκα προσώπου με άργιλο και αλόη, η οποία προσφέρει καθαρισμό και αποσυμφόρηση των πόρων, άρα περιορισμό της έκκρισης του σμήγματος χάρις στην άργιλο. Ενυδάτωση και αναζωογόνηση χάρις στην αλόη. Μετά την εφαρμογή της η επιδερμίδα είναι καθαρή, τονωμένη και λαμπερή!
Συνίσταται η χρήση της μια έως δυο φορές την εβδομάδα ανάλογα τον τύπο δέρματος και τις ανάγκες του.






Ποιο προϊόν σας κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον;;;




Ελένη
@elenismakeupland




Contact us: rozpepone@hotmail.com


Instagram: rozpeponi
Facebook: rozpepone 

2 σχόλια:

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang