Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Κέαρ - Αξίζουν τελικά να τα δοκιμάσετε?





Πρίν από περίπου 20 μέρες και εν μέσω καραντίνας είχα τη χαρά να λάβω ένα δεματάκι από την Ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών Κέαρ. Το δέμα μου περιελάμβανε 4 balms, δυο για το πρόσωπο και δυο για το σώμα.

Από την επόμενη ημέρα κιόλας ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ συστηματικά και να ‘μαι τώρα εδώ να σας πω την αναλυτική μου άποψη...


 Όλες οι κρέμες / balms της εταιρίας έχουν ως βάση το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο, άρα έχουν την πλούσια σύνθεση μιας κεραλοιφής. Κατόπιν εμπλουτίζονται με βότανα και αιθέρια έλαια της Ελληνικής γης, τα οποία σέβονται και αναδεικνύουν τη φυσική μας ομορφιά! 






Ξεκινώντας με το πρόσωπο.. 


Κρέμα προσώπου για λεπτές γραμμές και ρυτίδες, 

AGEDEFYING FACE BALM 





Περιέχει: ελαιόλαδο, φυσικό κερί μέλισσας, καλέντουλα, ιπποφαές, έλαιο κόκκινης άμπελου, πρόπολη και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού. 
Όσον αφορά την σύσταση της είναι παχύρρευστη και εξαιρετικά πλούσια, ώστε να παρέχει βαθιά ενυδάτωση. Καθίσταται ιδανική επιλογή για τις ξηρές αλλά και τις κανονικές επιδερμίδες. 

Παρατήρησα πως από τις πρώτες κιόλας χρήσεις προσφέρει ορατή σύσφιξη, αλλά και αναζωογόνηση. Συνάμα καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες παρέχοντας ένα πιο λείο και πιο νεανικό πρόσωπο. Από όλα τα συστατικά οσφρητικά υπερέχει το υπέροχο άρωμα του πορτοκαλιού. 






Αντιοξειδωτική κρέμα προσώπου,

 ANTIOXIDANT FACE BALM 





Περιέχει: ελαιόλαδο, κερί μέλισσας, ιπποφαές, πρόπολη και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού. Αντιστοίχως και η αντιοξειδωτική κρέμα προσώπου έχει πλούσια σύνθεση, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και κυριαρχεί επίσης το φρέσκο άρωμα του πορτοκαλιού.
 Η δράση της στοχεύει στη διέγερση του κολλαγόνου, ώστε να μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Αποκαθιστά την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ περιέχει φίλτρο προστασίας UV από την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και τις επιδερμίδες καθώς απορροφάται άμεσα -περισσότερο από αυτή για τις λεπτές γραμμές. 






Πάμε τώρα στην κατηγορία ΣΩΜΑ!!


 Ενυδατική και θρεπτική κρέμα σώματος,

 PLANT HEROES BODY BALM 





Περιέχει: ελαιόλαδο, κερί μέλισσας, χαμομήλι, καλέντουλα και βαλσαμόχορτο. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, διεισδύοντας ακόμη και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

 Συνάμα βοηθά στην καταπολέμηση των ραγάδων και τις κυτταρίτιδας. Δεν βαραίνει την επιδερμίδα και συμβάλει στην νεανική και λαμπερή της όψη. Διαθέτει ένα ήπιο άρωμα χαμομηλιού και βοτάνων. 






Καταπραϋντική κρέμα σώματος - Φυτική θεραπεία Άρνικας,

SOOTHING BODY BALM ARNICA HERBAL TREATMENT 





Περιέχει: ελαιόλαδο, κερί μέλισσας, άρνικα και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού. Η άρνικα είναι γνωστή για τις ανακουφιστικές της ιδιότητες από μυϊκούς πόνους, αλλά και τα οιδήματα. Διαθέτει επίσης αντιφλεγμονώδεις δράσεις και έχει ευρεία χρήση τόσο στην κοσμητολογία, όσο και στην ιατρική. Ακόμη διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και ειδικότερα των λευκών αιμοσφαιρίων, τα οποία διαδραματίζουν κύριο ρόλο στην αποσυμφόρηση των πρησμένων μυών, μελανιασμένων ιστών και καταπονημένων αρθρώσεων!

 Όλα τα παραπάνω καθιστούν το balm αυτό ως ιδανική λύση για ένα καταπονημένο σώμα / δέρμα, ώστε να του προσφέρει άμεση ανακούφιση και αποσυμφόρηση μαζί με εξαιρετική ενυδάτωση, κάτι που προσωπικά βρίσκω εξαιρετικά καινοτόμο!! 

Όσον αφορά το άρωμα, για ακόμη μια φορά κυριαρχεί αυτό του πορτοκαλιού. Αυτή ήταν λοιπόν η άποψη μου για τα προϊόντα της εταιρίας και σίγουρα θέλω να δοκιμάσω περισσότερα, ύστερα από την τόσο θετική πρώτη μου επαφή! 





Μέχρι το επόμενο μας review φιλιά πολλά...


 Ελένη (@elenismakeupland)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang