Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Ανοιξιάτικο Cherrybox 🍒

 


Την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα το ανοιξιάτικο beauty box μου από ηλεκτρονικό κατάστημα Cherrybox, κάποια προϊόντα έχω ξεκινήσει να δοκιμάζω και κάποια περιμένουν τη σειρά τους.

Το box περιέχει 6 full size προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης. Κοστίζει μόλις 22 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά. Το link το αφήνω εδώ




Τι είχε το κουτάκι:
1. Able skin care - Anti aging retexturing & resurfacing duo moisturiser


Ενυδατική κρέμα προσώπου πλούσια σε βούτυρο καριτέ, βαμβακέλαιο, νιασιναμιδη και γαλακτικό οξύ. Υπόσχεται ενυδάτωση, θρέψη, σύσφιξη, λαμπερή και ελαστική όψη χωρίς ερεθισμούς.




2. Sachajuan - Leave in conditioner


Είναι ένα σπρέι μαλλιών με ελαφριά σύσταση, που τα ενυδατώνει, θρέφει και βοηθάει στο εύκολο ξεμπέρδεμα. Είναι oil free και δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση.
Το έχω χρησιμοποιήσει τρεις φορές και μέχρι στιγμής μου αρέσει η δουλειά που κάνει. Δεν βαραίνει τα μαλλιά και βοηθάει στο εύκολο styling.





3. Lord and Berry - Ultimate lip liner


Μολύβι χειλιών πλούσιο με έλαιο μακαντάμια και εκχύλισμα νούφαρου. Είναι μαλακό, εύκολο στη χρήση και μένει σταθερό για ώρες. Έχω την απόχρωση 3040 romantic rose.





4. Lottie London - 9 Piece Eyeshadow Palette


Σε κάθε beauty box μπορεί να υπάρχει διαφορετική παλέτα. Σε μένα έτυχε η παλέτα με όνομα The rusts. Έχει καφέ και μπορντό αποχρώσεις. Οι ματ αποχρώσεις έχουν έντονη απόδοση και εύκολο  blending. Τα shimmer  είναι σούπερ. Το μακιγιάζ ματιών μένει σταθερό για ώρες 😉





5. Lavish Care - Hand & Body cream


Ενυδατική κρέμα σώματος και χεριών σε συσκευασία των 200 ml, που θα σου κρατήσει μια αρκετό καιρό. Απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει λιπαρότητα. Σε μένα έτυχε κρέμα με άρωμα πούδρας.





6.  Asterspa - Reusable Rounds


Το τελευταίο προϊόν είναι δύο βαμβακεροι δίσκοι ντεμακιγιάζ από 100% βαμβάκι. Υπόσχονται να αφαιρέσουν αποτελεσματικά το μακιγιάζ και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά.





❔ Ποιο προϊόν σας άρεσε περισσότερο? Ποιο θα θέλατε να δοκιμάσετε?


Φιλάκια πολλά,


Ιουλια




Μπορείτε να με ακολουθήσετε στο instagram @juliakasinsta26 - προσπαθώ να είμαι πιο ενεργεί στα stories, ανεβάζω πολλά μακιγιάζ και δοκιμάζω πολλά προϊόντα σε πρώτη μετάδοση. 

Το instagram της Ελένης θα το βρείτε εδώ @elenismakeupland .
Βγάζει απίστευτες φωτογραφίες και γράφει review για τα προϊόντα που δοκιμάζει. 

Ακολουθήστε μας γιατί κάνουμε πολύ συχνά giveaway  με beauty δώρα. 



Contact us: rozpepone@hotmail.com
Instagram: rozpeponi

Facebook: rozpepone

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang