Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Winter Beauty Box 2021 by Cherrybox


 

Γειά σας κορίτσια μου,

Μου ζητήσατε να ετοιμάσω άρθρο για τα beauty box που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Θα ξεκινήσω με το κουπάκι από το site Cherrybox. 


Σε αντίθεση με το Lookfantastic εδώ τα box βγαίνουν όχι ανά μήνα αλλά ανά εποχή. Δηλαδή το χρόνο μπορείτε να αποκτήσετε 4 κουτάκια ( χειμώνας - άνοιξη -καλοκαίρι - φθινόπωρο ). Επίσης συχνά βγαίνουν και κουπάκια spesial edition ή αφιερωμένα σε κάποιες εταιρίες. 

Εδω σας αφήνω το link για να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για τις συνδρομές. 

Έχετε τη δυνατότητα να αγοράζετε το beauty box που σας ενδιαφέρει όποτε κυκλοφορεί με την προτεινόμενη τιμή ή να αγοράσετε την ετήσια συνδρομή και θα σας στέλνουν τα κουτάκια ανά εποχή σε προνομιακή τιμή. 


Πάμε να δούμε αναλυτικά το περιεχόμενο του χειμωνιάτικου box...


Το κουτί περιέχει συνολικά 6 προϊόντα. Τα 5 είναι full size και 1 είναι travel size συνολικής αξίας 116 ευρώ. Το κουτάκι κοστίζει 22 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά ( σε περίπτωση που αγοράζετε με αντικαταβολή υπάρχει μια εξτρά χρέωση).


1. Mudmasky - Blue light protection mask




Σε περίπτωση που περνάτε πολύ ώρα μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή ή tablet ή κινητό, αυτή η μάσκα υπόσχεται να προστατέψει την επιδερμίδα σας από τις ακτίνες blue light (HEV), που ευθύνονται για την ταχύτατη γήρανση της. 

Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως κρέμα ημέρας αλώνοντας ενα λεπτό στρώμα στο πρόσωπο σας. 


Μέγεθος: Full size 60ml

Τιμή: 49 ευρώ






2. La Maison Des Sultans Paris - Mascara




Υπόσχεται έντονο μαύρο χρώμα, να δώσει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες που θα φαίνονται σαν ψεύτικες. Επίσης είναι εμπλουτισμένη με καστορέλαιο και βιταμίνη Ε, που προστατεύουν και τονώνουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. 


Μέγεθος: full size

Τιμή: 25 ευρώ






3. Juliette Armand - Cleansing cream soap




Εδώ έχουμε ένα σαπούνι καθαρισμού προσώπου σε κρεμώδη μορφή που εχει παχύρρευστη και κρεμώδη υφή. Είναι εμπλουτισμένη με έλαια φυτικής προέλευσης και ενισχυμένο με αμαμελίδα, καλέντουλα και αργινίνη που καθαρίζουν σε βάθος, τονώνουν και δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα. 


Μέγεθος: full size 200ml

Τιμή: 16,50 ευρώ






4. Charis - Balancing chamomile face toner 




Απαλή λοσιόν με βάση το χαμομήλι που υπόσχεται να απομακρύνει τις βλαβερές ή σκληρές ουσίες του νερού που παραμένουν στο δέρμα, επαναφέρει το PH της επιδερμίδας. Από την συγκεκριμένη εταιρεία έχω δοκιμάσει σέρουμ προσώπου που μου άρεσε πάρα πολύ. 


Μέγεθος: full size 250ml

Τιμή: 12 ευρώ






5. Organique - Slimming coffee body serum




Τελευταίο full size προϊόν του κουτιού είναι ένας ορός σώματος για αδυνάτισμα και δράση κατά της κυτταρίτιδας. Είναι πλούσια σε δραστικά συστατικά όπως εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών, αλλαντοίνη και καφεΐνη που διεγείρουν τη διαδικασία καύσης λιποκυττάρων, βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία και βοηθούν στον καθαρισμό του δέρματος από τοξίνες. 

Εχει ελαφριά υφή τζελ και άρωμα του καφέ. 


Μέγεθος: full size

Τιμή: 10 ευρώ






6. Chi - Silk infusion




Αυτό εδώ πιστευτώ είναι από τα καλύτερα silk μαλλιών που έχω δοκιμάσει. Προσφέρει βαθιά αναδόμηση, ενυδάτωση και προστασία της τρίχας. Επίσης απαλότητα και λάμψη χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. 


Μέγεθος: travel size 15ml

Τιμή: 3,75 ευρώ


Σας αφήνω το link για να δείτε και αν θέλετε να αγοράσετε το beauth box από το cherrybox. 



Πως σας φάνηκε το περιεχόμενο? 


Γράψτε μου στα σχόλια για ποιο άλλο beauty box θέλετε να ετοιμάσω άρθρο?






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang