Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Glowbox X Blue Scents - Review




Το νέο κουτάκι από GLOWBOX περιλαμβάνει αποκλείστηκα προϊόντα της εταιρίας BLUE SCENTS. Συγκεκριμένα στο κουτάκι αυτό θα βρείτε 6 full size προϊόντα των οποίων η συνολική τιμή ξεπερνά τα 80€, ωστόσο το κουτάκι κοστίζει μόλις 26€ και με δωρεάν τα μεταφορικά!!!


Πάμε όμως να δούμε τα προϊόντα ένα-ένα, όπως και το review μου για αυτά:




Shower gel ~ red berries 







Πρόκειται για ένα ανάλαφρο αφρόλουτρο με φρουτένιο άρωμα. Κάνει πλούσιο αφρό προσφέροντας εξαιρετικό καθαρισμό και υπέροχο άρωμα με ικανοποιητική για αφρόλουτρο διάρκεια, αν όμως συνδυαστεί με την αντίστοιχη κρέμα σώματος (θα τη δεις παρακάτω..) τότε η διάρκεια της μυρωδιάς εκτοξεύεται!!!







Body Lotion ~ red berries 




Είναι μια ανάλαφρη κρέμα σώματος η οποία προσφέρει καλή ενυδάτωση, απορροφάται άμεσα και έχει υπέροχο φρουτένιο άρωμα με πολύ καλή διάρκεια, ποσό μάλλον αν συνδυαστεί με το αντίστοιχο αφρόλουτρο (στο ανέφερα παραπάνω).






Κρέμα χεριών~White infusion 





Πρόκειται για μια πλούσια ενυδατική, θρεπτική θα έλεγα, κρέμα χεριών με ελαιόλαδο και βότανα. Είναι ιδανική για ταλαιπωρημένα χέρια και το άρωμα της παραπέμπει στη φύση, ενώ είναι αρκετά διακριτικό.






Argan oil 





Δεν είναι παρά το γνωστό σε όλες μας έλαιο argan γνωστό για τις τρομερά θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες του τόσο για το σώμα, το πρόσωπα μας αλλά και τα μαλλιά!! Το χρησιμοποιώ όπου χρειάζομαι εντατική ενυδάτωση, αλλά και στις άκρες των μαλλιών μου. 

Έρχεται σε τρομερά βολική συσκευασία με σταγονόμετρο και μυρίζει εκπληκτικά!!!
 Αν έχετε ξερή επιδερμίδα δοκιμάστε το και στο πρόσωπο αντί της ενυδατικης σας, θα σας ξετρελάνει!!






Body scrub~ Pomegranate 





Είναι ένα απολεπιστικό σώματος με ρόδι το οποίο προσφέρει ήπια απολέπιση, άρα καθίσταται ιδανικό για εβδομαδιαία χρήση! Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας του σώματος, αφήνοντας το απαλό αλλά συνάμα ενυδατωμένο και λαμπερό. 


Επιπροσθέτως έχει εκπληκτικό φρουτένιο άρωμα που διαρκειιιι...

Tip: Είναι το προϊόν που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι πριν τα πρώτα σου μπάνια και την ηλιοθεραπεία, ώστε να κάνεις ένα βαθύ, ομοιόμορφο και με μεγαλύτερη διάρκεια μαύρισμα!!






Eau de toilette~ Pure






Για το τέλος άφησα το αγαπημένο μου προϊόν από όλο το κουτί, το άρωμα. Πρόκειται για ένα πουδρένιο, πικάντικο και συνάμα φρουτένιο άρωμα, το οποίο εκπέμπει θηλυκότητα, αισθησιασμό και σαγήνη!! 

Θυμίζει έντονα αρώματα από Tom Ford για να καταλάβεις..αλλά φυσικά εδώ θα το βρείς σε μια πιο budget friendly εκδοχή, καθώς εκείνα είναι απλησίαστα!

Όσο για τη διάρκεια του..είναι πραγματικά εκπληκτική!!! 

Έχει γίνει πια το καθημερινό μου άρωμα που δεν μπορώ να το από χωριστώ!!

Αν σου αρέσουν και εσένα τα έντονα signature αρώματα (είδα το χειμώνα) τότε πρέπει να το τσεκάρεις..!!







Ποιο προϊόν σας κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον;;;





Ελένη
@elenismakeupland






Contact us: rozpepone@hotmail.com

Instagram: rozpeponi
Facebook: rozpepone 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang