Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

𝓘𝓷𝓼𝓽𝓪𝓰𝓻𝓪𝓶 𝓕𝓪𝓿𝓼 𝓫𝔂.. @𝓮𝓵𝓮𝓷𝓲𝓼𝓶𝓪𝓴𝓮𝓾𝓹𝓵𝓪𝓷𝓭






 Κορίτσια μου Γειά σας, 


Στο blog post αυτό θα σας παρουσιάσω τα αγαπημένα μου beauty προϊόντα (του τελευταίου διαστήματος) έτσι όπως τα έχω παραθέσει και στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. 


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!





 1. Nature Box Shampoo




 Νέα προσθήκη στα σαμπουάν ευρείας! 
Ιδανικό για λιπαρά μαλλιά (όπως και τα δικά μου) διότι δεν τα βαραίνει καθόλου. Μυρίζει αμύγδαλο, καθαρίζει εξαιρετικά χωρίς να περιέχει sulfates, silicones & colorants. Ταυτοχρόνως λόγω του ξηρού ελαίου αμυγδάλου που περιέχει θρέφει τη τρίχα, αφήνοντας τα μαλλιά σου μαλακά και άψογα ενυδατωμενα. 

Στα έξτρα + του είναι πως είναι προϊόν vegan, ε και το ωραίο minimal φουξ μπουκάλι του!





 2. Tommy G, Shower gel & Body lotion with Aloe Vera



 Είναι ένα σετ με αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος με βάση την Αλόη. Πέραν από το πραγματικά συγκλονιστικό άρωμα τους είναι τόσο ενυδατικά (λόγω της Αλόης) και θρέφουν την επιδερμίδα σου σε βάθος. 

Το αφρόλουτρο καθαρίζει αποτελεσματικά και αναζωογονεί, ενώ θα το χαρακτήριζα ως ένα ενυδατικό αφρόλουτρο. Το οποίο ακόμη και αν δεν βάλεις κρέμα σώματος μετά αφήνει το σώμα σου τόσο ενυδατωμένο!

 Ωστόσο περνώντας και στην λοσιόν σώματος ολοκληρώνεις στο έπακρο την ενυδάτωση, τη θρέψη, αλλά και τον αρωματισμό της επιδερμίδας σου!!

 Στα + τους είναι οι πρακτικές συσκευασίες με αντλία! 





3. Caudalie Τονωτική λοσιόν


 Ανάλαφρη λοσιόν η οποία εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου, ώστε να επαναφέρει την υγρασία της επιδερμίδας και να αφαιρέσει το οποίο ίχνος ακαθαρσίας ή μακιγιάζ μπορεί να έχει διαφύγει του καθαρισμού με το σαπούνι προσώπου. 

Συνάμα προσφέρει ματ αποτέλεσμα! 

Στα + του η (επίσης) πρακτική συσκευασία με αντλία και το υπέροχο άρωμα της!





 4. Lip set by Jumbo ~ Ushas



 Ένα σετ για τα χείλη το οποίο περιλαμβάνει μολύβι χειλιών και υγρό ματ κραγιόν μακράς διαρκείας στην ίδια απόχρωση.

 Είναι όντως απόλυτα ματ, χωρίς κολλώδη υφή, έχει πολύ ικανοποιητική (δεδομένης της τιμής του) διάρκεια, εξαιρετική απόδοση χρώματος και όπως καταλαβαίνεις σούπερ προσιτή τιμή!

 Στα + του ότι προέρχεται από επώνυμη αναγνωρισμένη εταιρία καλλυντικών και επομένως περιλαμβάνει απόλυτα ελεγμένα και κατάλληλα συστατικά όπως όλα τα αλλά οικονομικά/ ευρείας καλλυντικά! 





5. Pop Art, Organic Kitchen


 Παχύρευστη κρέμα σώματος με στόχο τη σμίλευση, τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Κάτι που όντως πετύχαινει ( στα όρια που μπορεί μια κρέμα να επιτύχει και πάντα με ταυτόχρονη προσοχή της διατροφής σου ή και γυμναστική) παρατηρώντας από την πρώτη εφαρμογή άμεση τόνωση και προοδευτικά σφριγηλότητα της επιδερμίδας σας, ιδίως των «δύσκολων» περιοχών όπως κοιλιά, μπράτσα και μηρούς. 


Λειτουργεί ουσιαστικά ως booster της όλης σου προσπάθειας σμίλευσης και φυσικά είναι περιττό να σου πω πως μόνη της δεν κάνει θαύματα -όλα και όλα-!!! 

Στα + του είναι η βολική μικρή συσκευασία και η τιμή του. 

Όμως στην περίπτωση αυτή θα τονίσω και ένα σοβαρό - διότι για πολλές από εσάς μπορεί να είναι σημαντικός ανσταλικος παράγοντας  -Έχει έντονη άσχημη (κατά τη γνώμη μου) μυρωδιά, προσωπικά βέβαια -εκ του αποτελέσματος- μπορώ να το παραβλέψω και να το κρατάω στη ρουτίνα και τα αγαπημένα μου. 


Αυτά ήταν!! 


Ποιο σκοπεύεις να δοκιμάσεις ή έχεις ήδη δοκιμάσει;; 




Ελένη






Contact us: rozpepone@hotmail.com

Instagram: rozpeponi
Facebook: rozpepone 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang