Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Review Time - Χειροποίητα Σαπούνια από LN Handmade Soaps




Πεπονάκια τι κάνετε;; Καλό μήνα να έχουμε!!!

Πρωτομαγιά και είπαμε να ξεκινήσουμε τον λουλουδένιο αυτό μήνα με ένα προϊόν σχεδιασμένο ακριβώς για αυτό το μήνα!

Για να γίνουμε όμως λίγο πιο συγκεκριμένες...


Μιλάμε για τα χειροποίητα σαπούνια από LN Handmade Soaps και πιο συγκεκριμένα για το σαπούνι του μήνα Μαΐου με χαμομήλι. Η εταιρία έχει βασίσει το λανσάρισμα της στους 12 μήνες του χρόνου, αντιστοιχίζοντας τους με 12 σαπούνια όπου το/τα κύριο/ια συστατικά κάθε σαπουνιού ανθίζουν τον μήνα του οποίου το όνομα φέρουν!! Καλή ώρα το χαμομήλι του οποίου μήνας συγκομιδής είναι ο Μάιος.

Τα συστατικά των σαπουνιών αυτών είναι απολύτως αγνά και φυσικά. Με καθαρά αιθέρια έλαια, βότανα και φυσικά πολύ μεράκι και αγάπη από την ομάδα της LN.





Δοκιμάσαμε λοιπόν το χαμομηλένιο σαπουνάκι μας και εντυπωσιαστήκαμε. Καθώς κάνει αμέσως πλούσια και κρεμώδη σαπουνάδα (παρά την απουσία χημικών) καθαρίζει εξαιρετικά την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει ή να αφήνει αίσθηση «τραβήγματος» που συνήθως αφήνουν τα περισσότερα σαπούνια. Η μυρωδιά του είναι αμυδρή έως άοσμο όπως ακριβώς δηλαδή και το χαμομήλι. Είναι κατάλληλο ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Τέλος, είναι σημαντικό και άκρως βοηθητικό το γεγονός πως το κάθε σαπούνι γράφει στη συσκευασία του τη μικρή του ιστορία, καθώς και συμβουλές για τη σωστή φύλαξη του.











Τα LN Handmade Soaps μπορείτε να τα βρείτε:
Στο site τους: www.lnhandmadesoaps.com
Instagram: @lnhandemadesoaps
Αλλά και στο eshop : www.jamjar.gr/store/LNhandmadesoaps





Ευχαριστούμε θερμά την LN για την συνεργασία!




Ελένη & Ιουλία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang