Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Τι να φορέσετε στο ρεβεγιόν 2018???? < Zara - H&M - Bershka - Stradivarius > Edition



Μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και ακόμα δεν έχετε αποφασίσει τι να φορέσετε στο ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς???

Σε αυτό το post θα βρείτε κάποια κομμάτια που ξεχώρισα στα site των Zara, H&M, Stradivarius και Bershka...για να πάρετε κάποιες ιδέες. 


Φυσικά το βελούδο πρωταγωνιστεί στις βιτρίνες των καταστημάτων. Μπορείτε να βρείτε όχι μόνο   φορέματα , αλλά και  σακάκια, παντελόνια, ολόσωμες φόρμες, ακόμα και παπούτσια από κλασσικό μαύρο μέχρι και ροζ κουφετί απόχρωση. 



ZARA




















Οι πούλιες επίσης είναι τάση αυτή τη σεζόν. Για μια λαμπερή εμφάνιση μπορείτε να συνδυάσετε μια φούστα, παντελόνι, μπλούζα ακόμα και ένα σακάκι ή ζακέτα με πούλιες με κάποια ήσυχα κομμάτια για να ισορροπήσετε το look σας. 



H&M










Οι πιο θαρραλέες από εσάς θα αγαπήσουν κομμάτια σε μεταλλικές αποχρώσεις του γκρι... Μπορεί να είναι ολόκληρο κοστούμι βλ. αυτό του Bershka (μου έκανε τρομερή εντύπωση...), μπορεί να είναι και κάποιο κομμάτι από το συνολικό σας look



BERSHKA





















 STRADIVARIUS















Γράψτε μου στα σχόλια αν σας άρεσε κάποιο από τις επιλογές μου και αν σας βοήθησε το post να αποφασίσετε τι θα φορέσετε στο ρεβεγιόν?




Φιλάκια,

Ιουλία


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang