Κυριακή 23 Απριλίου 2017

..The Setting sprays edition

Πεπονάκι μου τι κάνεις;

Επανέρχομαι με μια θα έλεγα τάση στο χώρο του μακιγιάζ που ολοένα κερδίζει μια θέση στα νεσεσέρ όλων των γυναικών, ακόμη και εκείνων που δεν πολύ ασχολούνται με το μακιγιάζ.
Ποιός ο λόγος; Η διάρκεια και η μη αλλοίωση του μακιγιάζ σου για πολλές μα πολλές ώρες!!
Αναφέρομαι λοιπόν στα setting sprays, να σε ενημερώσω καταρχάς (γιατί μπορεί και κάποια να μην τα ξέρει ήδη..λέω μπορεί) πώς ουσιαστικά πρόκειται για σταθεροποιητικά του μακιγιάζ σου σε μορφή spray τα οποία χρησιμοποιείς μετά την ολοκλήρωση του μακιγιάζ σου ψεκάζοντας τα στο πρόσωπο σου απο απόσταση περίπου 20 εκατοστών σε σχήμα σταυρού και Χ (χιαστί) ανάλογα ποιό σε βολεύει ώστε να ''κλειδώσει' το μακιγιάζ σου και να κρατηθεί αναλλοίωτο σχεδόν για όλη μέρα καθυστερώντας κατά πολύ την εμφάνιση της λιπαρότητας.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σου πώ πως τα setting sprays έχουν κι άλλες χρήσεις πέραν της βασικής που σου προανέφερα αν σε ενδιαφέρει σχολίασε κάτω αν θα ήθελες να σου ετοιμάσω ένα post με τις άλλες χρήσεις των setting spays...

Μέχρι σήμερα έχω δοκιμάσει δύο setting sprays τα οποία θέλω εν τάχυ να σου παρουσιάσω ώστε να πάρεις μια ιδέα και εσύ...


Και τα δύο προέρχονται απο δύο drugstore (οικονομικές) εταιρίες, το πρώτο λοιπόν είναι αυτό της Technic το οποίο είναι θα έλεγα το setting spray για κάθε μέρα, και αυτό διότι είναι αρκετά καλό, παρέχει ένα αξιόλογο αποτέλεσμα και συμβάλει στο να διαρκέσει το μακιγιάζ σου σίγουρα ένα 10ώρο. Στα σύν του είναι η φοβερά προσιτή του τιμή στα 3 ευρώ τα 30ml (ανάλογα το κατάστημα που θα το αγοράσεις η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί) και το μικρό μέγεθος του που σου επιτρέπει να τι κουβαλάς παντού μαζί σου, ενώ στα αρνητικά του είναι το spray το οποίο δεν ομοιοκατενέμει το προϊόν σε όλο το πρόσωπο όπως θα ήθελα.





Το δεύτερο στη λίστα είναι επίσης απο μια οικονομική εταιρία και συγκεκριμένα την Flormar. Διαφέρει αρκετά απο το προηγούμενο καθώς προσφέρει ουσιαστική προστασία στο μακιγιάζ σου και μετά τη χρήση του το μακιγιάζ σου μπορεί να διαρκέσει έως και 16 ώρες (τουλάχιστον τόσες το δοκίμασα εγώ, διότι 24 μου ήταν αδύνατο, και πραγματικά με εντυπωσίασε). Στα σύν του είναι η φρέσκια και δροσερή μυρωδιά αγγουριού, η οποία σου προσφέρει ταυτόχρονα και μια αίσθηση αναζωογόνησης, το spray του το οποίο σε αντίθεση με το προηγούμενο ομοιοκατανέμει εξαιρετικά το προϊόν στο πρόσωπο, αλλά και η εξίσου προσιτή τιμή του στα 8 ευρώ τα 75ml.



Εαν έχεις δοκιμάσει κάποιο απο τα παραπάνω ή έχεις κάποιο να μου προτείνεις θα χαρώ πολύ να μάθω τη γνώμη σου...

Ελένη

8 σχόλια:

  1. Χρήσιμο και ενδιαφέρον το ποστ σου!Θα μου άρεζε να μας πεις και άλλες χρήσεις των setting sprays!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύυυ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το πόστ!!! Ήδη ετοιμάζω αυτό με τις άλλες χρήσεις των setting sprays..οπότε stay tuned xaxa :)

      Διαγραφή
  2. Αγαπώ τα setting sprays! Εγώ αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ ένα της Elf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύυυ για την πρόταση! Σίγουρα θα το τσεκάρω!!!

      Διαγραφή
  3. Εxω δοκιμασει παλιοτερα το setring spray της Nyx.Ειναι οικονομικο και αρκετα καλο στην εφαρμογη.Πολυ ωραιο ποστ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκες ενδιαφέρον το πόστ!! Σε ευχαριστώωω για την πρόταση και η αλήθεια είναι ότι μου το προτείνουν συνεχώς οπότε θα ενδώσω χαχαχα :)

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα setting spray και τα κοιταω εδω και καιρο για να δοκιμασω καποιο! Νομιζω αυτο της flormar με επεισε! Πολυ ωραιο το blog σου και το post πολυ κατατοπιστικο! Μπραβο σου! Καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώωω πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σου αρέσει το blog μας!! Σίγουρα τσέκαρε αυτό της Flormar θα το ευχαριστηθείς..!! :)

      Διαγραφή

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang