Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

𝓛𝓮𝓵𝓮𝔁𝓽𝓮𝓪 - Φυσικά Βοτανικά μείγματα





Γειά σας κορίτσια,

Σήμερα θα σου μιλήσω για summer body..

Πέρασες μια καραντίνα και ξέρω πολύ καλά πως ενέδωσες και εσύ όπως και εγώ στον πειρασμό της πίτσας, του cheesecake και ένα σωρό άλλα γευστικότατα όμως πλούσια σε θερμίδες γεύματα. Το καλοκαίρι πλέον είναι εδώ και θέλεις να μαζέψεις τα αμάζευτα.. παραδέξου το!! Για αυτό και εγώ σου έχω τη λύση βγαλμένη κυριολεκτικά από τη φύση!!


Θέλω να σου παρουσιάσω το σύστημα/ φόρμουλα τριών σταδίων από την αγαπημένη μου Ελληνική εταιρία βοτανικών μειγμάτων Lelextea.

Πρόκειται για 3 διαφορετικά βοτανικά μείγματα με διαφορετικό σκοπό το καθένα.

Ειδικότερα!








Το πρώτο στάδιο είναι το Natural Colon!

 Το χρησιμοποιούμε για μια εβδομάδα και στόχος του συγκεκριμένου μείγματος είναι ο καθαρισμός του εντέρου και η προετοιμασία για την απώλεια των κιλών. Γιατί όπως αναφέρουν και από την εταιρία, η καλή υγεία ξεκινάει από το έντερο!!

Πίνουμε 2 φορές την ημέρα (Πρωί- Μεσημέρι ή Απόγευμα- Βράδυ) για μια εβδομάδα.








Το δεύτερο στάδιο είναι το ΓΑΙΑ!

 Το χρησιμοποιούμε για δύο εβδομάδες (την επόμενη εβδομάδα δηλαδή από τη χρήση του Natural Colon) και στόχος του είναι καθολική αποτοξίνωση του οργανισμού μας.

Πίνουμε 3 φορές την ημέρα (Πρωί-Μεσημέρι-Βράδυ κατά την 2η εβδομάδα και μόνο 1 φορά την ημέρα (Πρωί) κατά την 3η εβδομάδα του προγράμματος, συνδυαστικά με το Αφροδίτη (στάδιο 3).




Το τρίτο και τελευταίο πλέον στάδιο είναι η Αφροδίτη!

 Επίσης το χρησιμοποιούμε για δύο εβδομάδες και αυτό είναι ουσιαστικά το λιποδιαλυτικό μείγμα το οποίο θα μας προσφέρει την απώλεια των κιλών!!

Πίνουμε 2 φορές την εβδομάδα κατά την 3η εβδομάδα (Μεσημέρι-Βράδυ συνδυαστικά με το ΓΑΙΑ το Πρωί) και την 4η και τελευταία εβδομάδα πίνουμε μόνο αυτό 3 φορές την ημέρα.

Μέσω του συστήματος αυτού μπορείτε να χάσετε (ανάλογα την περίπτωση) από 3 έως και 10 κιλά με απόλυτα φυσικό τρόπο!!








Φυσικά στο σημείο αυτό θέλω να σου διασαφηνίσω ότι το σύστημα αυτό για να είναι αποδοτικό θα πρέπει να συνδυαστεί με ισορροπημένη διατροφή. Το συγκεκριμένο σύστημα ουσιαστικά υποβοηθά και ενισχύει τον οργανισμό, ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη απώλεια κιλών από ότι με μια μεμονωμένη διατροφή.

Επίσης να σας αναφαίρω ότι η εταιρία όταν αγοράζετε το συγκεκριμένο προϊόν σας δίνει μαζί και έναν οδηγό διατροφής, ώστε να βοηθηθείτε για καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αξίζει τέλος, να σημειωθεί πως μπορείτε να καταναλώσετε τα ροφήματα σας ζεστά, αλλά και κρύα μιας και οι ζέστες καλά κρατούν πλέον.







Φυσικά η εταιρία Lelextea προσφέρει μια τεράστια γκάμα βοτανικών μειγμάτων υψηλής ποιότητας για διάφορες ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site τους, το προφίλ τους στο Facebook και στο Instagram, όπως και το φυσικό τους κατάστημα.

Site: www.lelexTea.com
Facebook: LelexTea
Instagram: @lelextea

Διεύθυνση καταστήματος:
Καραολή και Δημητρίου 10, Πειραιάς







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang