Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Review Time - W7 - Blazin' Παλέτα Ματιών - Αξίζει?



Γεια σας κορίτσια!


Σε αυτό το post θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου για τη περιβόητη παλέτα από W7 BLAZIN'...



Την έχω στην κατοχή μου εδώ και ένα μήνα, οπότε καταλαβένεται ότι την έχω τεστάρει για τα καλά!

Πρώτα πρώτα να σας πω ότι αγόρασα την BLAZIN' από την έκθεση ομορφιάς Cosmetics Show που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2018 στο Π. Φάληρο στο περίπτερο της W7 με 10 ευρώ,

Βέβαια εσείς μπορείτε να την βρείτε σε πολλά κατάστημα και eshop σε ακόμα καλύτερη τιμή.

Να πω αρχικά για την συσκευασία...

Η συσκευασία της παλέτας είναι τσίγκινη και πολύ ελαφριά. Αν έχετε δει τις πιο παλιές παλέτες της W7 (βλ. Beat It, Smokin' κτλ) είναι ίδιες.
Παρόλο που δεν φαίνεται πολύ ακριβή η συσκευασία,  δεν κινδυνεύει να σπάσει ( έμενα για κάποιο λόγο δεν μου έχει γλυτώσει ούτε μια παλέτα με πλαστικό καπάκι...).

  Το αρνητικό είναι ότι Δεν περιεχέι καθρεφτάκι...

Τα συστατικά των σκιών αναγράφονται στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Αξίζει να σημειωθεί το
''Not tested on animals'' που αναγράφεται...

Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Synthetic Wax, Paraffinum Liquidum, Methylparaben, Propylparaben, Tin Oxide.
May contain [+/- : CI77019, CI77891, CI77499, CI77491, CI77492, CI77510, CI75470, CI77266.



Η BLAZIN αποτελείτε από 12 αποχρώσεις με συνολικό βάρος 15,6 γραμμάρια, άρα 1,30 γραμμάρια η κάθε απόχρωση και αξία 0,87 ευρώ ανά σκιά!

Η ημερομηνία λήξης είναι μετά από 18 μήνες από την ημέρα που έχει ανοιχτεί ( γνωρίζουμε βέβαια πως τα καλλυντικά με στερεή σύσταση όπως και οι σκιές αργούν πολύ μα πολύ να χαλάσουν, οπότε μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε άνετα...)


Αυτά είναι τα τυπικά χαρακτηριστικά που ήθελα να σας πω, τώρα ας περάσουμε στα πρακτικά...


Όπως σας έχω αναφέρει και πιο πάνω η παλέτα αποτελείται από 12 αποχρώσεις ( μια ακόμα ευχάριστη λεπτομέρεια είναι ότι οι ονομασίες κάθε αποχρώσεις αναγράφονται στο πίσω μέρος της συσκευασίας). Τα χρώματα ως επί το πλείστων είναι θερμές, κοκκινωπές αποχρώσεις και γήινες.


Οι αποχρώσεις White Hot και Match Stick είναι ότι πρέπει για να τις τοποθετήσετε σαν βάση σε όλο το κινητό βλέφαρο και κάτω από το φρύδι.

Οι αποχρώσεις Volcano και Strike It είναι ιδανικές για να τις τοποθετήσετε στην κογχη του ματιού σας για να δώσετε ένα αρχικό σχήμα - βάθος στο μακιγιέζ σας. Συνήθως ανακατεύω αυτές τις δυο αποχρώσεις.

Οι αποχρώσεις Hot Sauce, Burn, Alarming και Hot Af είναι ματ έντονες αποχρώσεις που αναμιγνύονται εύκολα μεταξύ τους χωρίς να κάνουν λεκέδες για να δημιουργήσετε το τέλειο βάθος στα μάτια.

Τέλος, υπάρχουν 4 shimering αποχρώσεις  Hot Stuff, Lava, Sizzle και Muy Caliente για να δώσετε την τελευταία πινελιά στο look σας. Γράφουν αρκετά καλά μόνα τους, αλλά αν χρησιμοποιήσετε κάποιο fix σπρέι ή πάνω από κονσίλερ θα είναι ακόμα πιο έντονο το αποτέλεσμα.


Συμπέρασμα:

Κατά την γνώμη μου αξίζει να επενδύσετε σε αυτήν την παλέτα ( παρόλο που σε περιορίζει στα χρώματα, δεν μπορείς να κάνεις πολλά διαφορετικά look). Η ποιότητα και τιμή σε αυτή τη περίπτωση βαδίζουν χεράκι χεράκι! ;)


Αξιολόγηση: 8/10

Αν την έχετε δοκιμάσει, θα χαρώ πολύ να ακούσω την γνώμη μας.


Φιλιά πολλά,

Ιουλια


Contact us: rozpepone@hotmail.com
Instagram: rozpeponi
Facebook: rozpepone













1 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο και αναλυτικό review! Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά την χαλβαδιάζω εδώ και αρκετές ημέρες χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang