Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Review Time - Candlestories - Χειροποίητα Κεριά





Γεια σας κορίτσια μου!

Όπως γνωρίζεται, αγαπάμε και εκτιμάμε πολύ τα χειροποίητα κοσμήματα, καλλυντικά, αρωματικά κεριά, σαπουνάκια και ότι άλλο μπορούμε να φτιάξουμε με τα χεράκια μας.

Μόνο και μόνο που ένας άνθρωπος έχει αφιερώσει το χρόνο και το κόπο του για να δημιουργήσει μια ιδέα του είναι αξία ανεκτίμητη. Όπως και το γεγονός ότι το δημιούργημά του είναι μοναδικό και κανένας άλλος δεν θα έχει ακριβώς το ίδιο.



Σε αυτό το άρθρο θα ήθελα να σας μιλήσω για μια σελίδα που ανακάλυψα στο θαυμαστό κόσμο του Facebook.... Μια σελίδα που δημιουργήθηκε από δυο ανθρώπους που με ιδιαίτερο κέφι και πάθος για τα κεριά ξεκινήσανε από μηδέν.
Από την έκθεση
" Οι γυναίκες δημιουργούν στην Τέχνη και στον Πολιτισμό"
που έγινε στην Ηλιούπολη

Όλα ξεκίνησαν όταν μια από τις δυο αδελφές
(δημιουργούς της σελίδας) εμπνεύστηκε από τα κεριά που έφτιαχναν στην ειδικότητά της, την αισθητική. Έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό για το σπίτι, για τον εαυτό της, για τους αγαπημένους της.

Αυτό το χόμπι δεν άργησε να εξελιχθεί σε κάτι πιο επαγγελματικό....
Μερικούς μήνες αργότερα και οι δυο αδελφές πια αποφάσισαν να δημιουργήσουν δικά τους ξεχωριστά κεριά, με δικό τους προσωπικό στιλ και να το προωθήσουν στον κόσμο εκεί έξω!

Με αυτό το τρόπο πήραν τις πρώτες τους πρώτες ύλες και διακοσμητικά υλικά...το σπίτι έγινε το εργαστήριο τους και τα κεριά η έκφραση της δημιουργικότητάς τους.



Λατρεύω τα κεριά και ειδικά αν μυρίζουν όμορφα όταν τα ανάβεις. Σε χαλαρώνουν και σε ταξιδεύουν αλλού, μακριά από την πραγματικότητα.... Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και την καθημερινότητα μας, αξίζει να αφήσουμε τον εαυτό μας να απολαύσει αυτήν την ιδιαίτερη αύρα.

Το Candlestories μας προσφέρει κεριά σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μυρωδιές που σίγουρα θα βρείτε αυτό που θα αγαπήσετε.


Είναι ένα καλό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σετ από κεριά σε συσκευασίες και άρωμα που επιθυμείτε.


Τα αγαπημένα μου βαζάκια με άρωμα μαύρης σοκολάτας ιδανικό για να στολίσετε τα ράφια της βιβλιοθήκης σας ή της κουζίνας σας, ακόμα και το μπουντουάρ σας ( ο ναι δίπλα στα αμέτρητα πινέλα και κραγιόν...)


Επίσης αυτό το κουφωτό κεράκι με αποξηραμένα πορτοκάλια είναι όνειρο!


Φυσικά θα σας αφήσω τα στοιχεία της σελίδας, αν επιθυμείτε να παραγγείλετε το δικό σας ιδιαίτερο κερί ή σετ ( για να κάνετε δώρο στη μαμά σας, την αδελφή σας ή την συνάδελφό σας κτλ.).

Οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές. Λόγω της εποχής που ζούμε, προσπαθούν να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούνε σε πιο χαμηλές τιμές. 

Η αποστολή γίνεται σε όλη την Ελλάδα ( τα κεράκια τους έχουν ταξιδέψει ήδη στην Κομοτηνή, Καλαμάτα, Χαλκίδα και Κρήτη.


Επίσης δεν θα μπορούσαμε να μην σας εξασφαλίσουμε και δωράκι...όσες από εσάς κάνετε παραγγελία και αναφαίρετε το όνομα του blog μας Roz Peponi θα έχετε έκπτωση 10 % στην συνολική παραγγελία σας!

Facebook: Candlestories - Χειροποίητα Κεριά











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang