Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Empties beauty ή άδεια μπουκαλάκια του Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2017...

Καλός ήρθατε στο Roz Peponi,
 :))))




Σε αυτό το άρθρο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που κατάφερα να τελειώσω τους τελευταίους 2 περίπου μήνες.

Κάποια μου άρεσαν πολύ και σίγουρα θα τα ξαναπάρω, ενώ κάποια άλλα με απογοήτευσαν...



Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...



1. KORRES - Λευκό Τσαι Gel Καθαρισμού


Ας ξεκινήσουμε από τα κύρια χαρακτηριστικα του... Είναι ένα υγρό ζελέ καθαρισμού προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος, με καθαριστικούς παράγοντες φυτικής προέλευσης. 
Σύμφωνα με την εταιρεία το βιολογικό εκχύλισμα λευκού Τσαγιού είναι πλούσια πηγή σε πολυφαινόλες, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και τονώνει την επιδερμίδα, ενώ ένας δραστικός συνδυασμός από ιχνοστοιχεία λειτουργεί ως πηγή ενέργειας για τα κύτταρα και ενυδατώνει. Επιπλέον, το υγρό ζελέ έχει ήπιο αφρισμό για να μην απολιπαίνει την επιδερμίδα. Ο συνδυασμός καθαριστικών παραγόντων φυσικής προέλευσης εξασφαλίζει εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα και τα μάτια. Δεν περιέχει σαπούνι!
Άποψή μου μετά από 1 μήνα χρήσης του gel...
Κορίτσια το συστήνω ανεπιφύλακτα! Από τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου που είχα δοκιμάσει ποτέ. Δεν μου ερεθίζει καθόλου το δέρμα και τα μάτια. Πολύ ήπιο και κυρίως δεν περιέχει σαπούνι.
Έχει μια περίεργη μυρωδιά που  στην αρχή δεν μου πολυάρεσε... ήταν ακριβώς η μυρωδιά του τσαγιού και ίσως λίγο πιο έντονη.
Δροσίζει όντως το δέρμα χωρίς να το ξεραίνει πράγμα το οποίο είναι επίσης πολύ σημαντικό για μένα. 
Μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία ή σε διάφορα site και κοστίζει περίπου στα 11 ευρώ. 
Πολλές φορές υπάρχει προσφορά 1+1 δώρο...
Συστατικά:
 Λευκό Τσάι: Όλες οι ποικιλίες του τσαγιού -μαύρες, πράσινες ή λευκές- προέρχονται από τα φύλλα του ίδιου ασιατικού θάμνου. Αυτό που διαφέρει, είναι η εποχή της συγκομιδής και ο τρόπος επεξεργασίας τους. Το Λευκό Τσάι υπερέχει από τα άλλα είδη τσαγιού, καθώς είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε πολυφαινόλες, ουσίες που διαθέτουν ισχυρή αντιοξειδωτική ικανότητα και βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας.
Συστατικά: Aqua/ Water/ Eau, Aloe Barbadensis Leaf Juice, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Decyl Glucoside, Glycerin, Betaine, PEG-40 Glyceryl Cocoate, Sodium Cocoamphoacetate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Capryloyl Glycine, Sodium Coceth Sulfate, Alcohol, Arginine, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Castoryl Maleate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydrolysed Oats, Imidazolidinyl Urea, Lactic Acid, Linalool, Magnesium PCA, Manganese PCA, Panthenol, Parfume (Fragrance), Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium PCA, Sucrose Laurate, Tocopherol, Zinc PCA.


Αξιολόγηση:  9/10




2. Nip - Fab Glycolic Fix Daily Cleansing 

Είναι ένα προϊόν που δοκίμασα για πρώτη φορά σε ένα από τα κουτάκια του Cherrybox...

Η συσκευασία περιλαμβάνει 60 δίσκους απολέπισης εμποτισμένα με γλυκολικο και υαλουρονικο οξύ που όπως υπόσχεται ο παρασκευαστής τονώνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την υφή της. 

Χρησιμοποιούσα το συγκεκριμένο προϊόν για ένα μήνα πρωί πριν την ενυδάτικη μου κρέμα και το βράδυ πριν την κρέμα νύχτας. Πάντα σε καλά καθαρισμένη επιδερμιδα. 

Μπορώ να πω πως είδα τη διαφορά! Το πρόσωπο μου όντος έγινε πιο λαμπερό και γεμάτο υγεία. Δεν ξέρω αν ευθύνεται για αυτό το συγκεκριμένο προϊόν ή αν είναι αποτέλεσμα ολοκληρης ρουτίνας περιποίησης μου. 

Αξίζει να το δοκιμάσετε κατά την γνώμη μου. Μπορείτε να το αγοράσετε σε διάφορα site και πολλές φορές σε καλή έκπτωση. Η τιμή είναι περίπου 16 ευρώ αναλόγως το κατάστημα.

Συστατικά: 
Aqua (Water), Glycerin, Glycolic Acid, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, PEG-12 Dimethicone, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Alcohol Denat. (SD Alcohol 40-B), Disodium EDTA, Globularia Alypum (Blue Daisy) Extract, Panthenol, Lactic Acid, Parfum, Limonene, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Sodium Hyaluronate, Linalool, Geraniol, Citral."

Αξιολόγηση: 8/10






3. Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Facial Cleansing Wipes - Cream Care της Nivea

Γενικά αποφεύγω να ξεβάφομαι με μαντηλάκια ... Αλλά υπάρχουν και στιγμές αδυναμίας... Μετά από κουραστική μέρα στη δουλειά ή μετά από ξενύχτι το μόνο που θέλω είναι να πέσω με τη μύτη στο μαξιλάρι μου ( και για να μην το λερώσω με τα απομεινάρια του μακιγιάζ, πρέπει να το αφαιρέσω...) 

Γι' αυτό λοιπόν το λόγο αποφάσισα να δοκιμάσω τα μαντηλάκια της Nivea ...

Η Nivea μας υπόσχεται μαντιλακια ντεμακιγιαζ εμπλουτισμένα με απλά συστατικά που καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα και αφαιρεί ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα. Επίσης προστατεύει την φυσική ισορροπία της υγρασίας της επιδερμίδας και έχει άρωμα της κλασικής κρέμας Nivea που ξέρουμε όλοι. 

Όπως ανέφερα και πριν δεν πολύ συμπαθώ τα μαντηλάκια για να κάνω το ντεμακιγιάζ μου. Θεωρώ πως δεν αφαιρεί ιδανικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, δεν αφαιρεί καλά την απλή μάσκαρα (ούτε λόγος για την αδιάβροχη μάσκαρα...). 

Δεν κατάφερα να τελειώσω όλη τη συσκευασία... Όταν έφτασα κάπου στη μέση, τα μαντηλάκια μου είχαν ξεραθεί όλα. 

Είναι αρκετά οικονομικά , μπορείτε να τα βρείτε στα σούπερ μάρκετ, Hontos Center και σε διάφορα site στα 2,50 περίπου. Πολλές φορές ισχύει η προσφορά 1+1 δώρο. 


Αξιολόγηση: 3/10






4. Τονωτική λοσιόν Ideal Fresh από τη L'oreal Paris.



Δεν θα πω πολλά σε αυτό το post γι' αυτό το προϊόν.
Έχω ξαναμιλήσει σε ένα προηγούμενο άρθρο το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ :)))

















5. Patch - nose strip από Sephora για μαύρα στίγματα

Εδω οι αποψεις ειναι πολυ μα πολυ διαφορετικες.....
Σε καποιες αρεσει πολυ και σε καποιες αλλες δεν εκανε καμια απολυτως δουλεια.
Το patch είναι παρασκευασμενο στην Κορέα, απ ότι γράφει στην ετικέτα  και μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά στα Sephora. Τα κορεάτικα προϊόντα περιποίησης θυμίζοντας για την ποιότητά τους.

Ένα βασικό βήμα πριν την εφαρμογή της μάσκας είναι να βάλετε μια κομπρέσα με ζεστό νερό στη μύτη σας για να ανοίξουν οι πόροι και να δράσει στο maximum το patch . Προσθέτεται λίγο νερό στο πάνω μέρος της μύτης για να κολλήσει καλά η μάσκα και την αφήνεται να δράσει για 15 λεπτά.

Να σας πω την αλήθεια έχω δώσει 3 ευκαιρίες στη μάσκα και δεν έχω δει κανένα αποτέλεσμα πάνω μου. Σε αντίθεση με την φίλη μου και έτερο ήμισυ αυτού του blog, την Ελένη, που έχει βρει το κόλπο με  την συγκεκριμένη μάσκα και πετυχαίνει άψογο αποτέλεσμα.

Πιστεύω αξίζει να την δοκιμάσετε έστω και μια φορά και να ακολουθήσετε σωστά τα βήματα για να πετύχει. Είναι και πολύ οικονομική, αξίζει μόλις 1,90 ευρώ .

Αξιολογηση: 2/10






6. Vichy Idealia  Gel κρέμα ημέρας 

Μια αρκετά γνωστή σειρά της Vichy είναι η τζελ κρέμα με συμπύκνωμα μαύρου τσαγιού Κομπουχα και τεχνολογία Aquakeep για λιπαρή και μικτή επιδερμίδα.

Η Vichy μας υπόσχεται μια δροσιστική τζελ κρέμα που καταπολεμά τα σημάδια της ηλικίας και τις εξωτερικές επιθέσεις της αστικής ζωής, που επικρατούν καθημερινά την ποιότητά της επιδερμίδας.

Το μαύρο τσάι Κομπουχα προσφέρει λείανση και λάμψη και η τεχνολογία Aquakeep άμεση ενυδάτωση, φρεσκάδα και ματ αποτέλεσμα.

Επίσης με την καθημερινή χρήση της κρέμας υπόσχεται να λειαίνει τις πρώτες ρυτίδες, να χαρίσει ομοιόμορφη λάμψη, να αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, να προσφέρει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί και 24 ώρες ενυδάτωση.

Έχω μεικτή επιδερμίδα και λογικά η κρέμα αυτή έπρεπε να μου ταιριάξει τέλεια.... Και όμως με απογοήτευσε.
Περίμενα κάποιο αποτέλεσμα, είχα πολλές προσδοκίες που ήταν μάταιες τελικά.
Να ξεκινήσω όμως με τα θετικά της κρέμας...μην είμαι και πολύ σκληρή απέναντί της...
Μου άρεσε πολύ η συσκευασία και το χρώμα της. Στη φωτογραφία φαίνεται μόνο η εξωτερική συσκευασία και όχι το σωληνάριο. Δυστυχώς την είχα πετάξει.
Έχει βελούδινη υφή, προσφέρει όντος ματ αποτέλεσμα ( όχι για πολύ ώρα όμως...) και δεν κολλάει.
Όσο για τη λάμψη και φρεσκάδα...δεν είμαι σίγουρη αν με βοήθησε μόνο το συγκεκριμένο προϊόν, πιστεύω είναι αποτέλεσμα όλης της ρουτίνας περιποίησης μου.

Όπως ανέφερα και πριν έχω μεικτή επιδερμίδα, γι' αυτό το λόγο χρειάζομαι μια καλή ενυδάτωση. ΔΕΝ μου πρόσφερε όση ενυδάτωση χρειαζόμουν η Idealia...δυστυχώς. Όσο για τις πρώτες ρυτίδες...χμμμ... ακόμα ευτυχώς δεν έχω παρατηρήσει ότι έχω κάποιο εμφανές πρόβλημα, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω.

Μπορείτε να τη βρείτε στα φαρμακεία και σε διάφορα site με τιμή περίπου 20 ευρώ.

Συστατικά: 

AQUA / WATER - GLYCERIN - ALCOHOL DENAT. - DICAPRYLYL CARBONATE - HYDROGENATED POLYISOBUTENE - SACCHAROMYCES/XYLINUM/BLACK TEA FERMENT - DIMETHICONE - PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL - POLYMETHYLSILSESQUIOXANE - TIN OXIDE - CI 17200 / RED 33 - CI 15985 / YELLOW 6 - CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE - MICA - POTASSIUM SORBATE - GLYCERYL STEARATE - GLYCERYL STEARATE CITRATE - DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER - BEHENYL ALCOHOL - MANGANESE GLUCONATE - SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER-2 - SODIUM CITRATE - SILICA - PHENOXYETHANOL - AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - DISODIUM ETHYLENE DICOCAMIDE PEG-15 DISULFATE - TOCOPHEROL - CAPRYLYL GLYCOL - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - HYDROXYETHYLCELLULOSE - CITRIC ACID - BIOSACCHARIDE GUM-1 - XANTHAN GUM - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE - MENTHOXYPROPANEDIOL - BIOTIN - T-BUTYL ALCOHOL - PARFUM / FRAGRANCE


Αξιολόγηση: 5/10





7.  Genius Feather Light Foundation από W7


Την κριτική μου για το Foundation της W7  μπορείτε να βρείτε σε ένα παλαιότερο άρθρο μας,
πατήστε εδώ για να το διαβάσετε. ;)



















8. Stay All Day 16h Long Lasting Concealer 


Ένα πολύ αγαπημένο concealer, και όχι άδικα! Έχει κρεμωδη και απαλή υφή που απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα στα σημεία κάτω από τα μάτια. Διαρκεί πραγματικά για πολλές ώρες (αρκεί να το  σεταρεις βέβαια με μια πούδρα...)
Είναι το ιδανικό concealer για να φωτίσεις την περιοχή κάτω απο τα μάτια, αλλά σε περίπτωση που έχετε πολύ έντονους μαύρους κύκλους δεν πιστεύω πως θα σας κάνει δουλειά μόνο του. Σίγουρα θα χρειαστείτε ένα κορεκτορ με πλήρη κάλυψη.

Παρ'ολα αυτά μου αρέσει πολύ που έχει ανάλαφρη υφή και δεν μπαίνει στις λεπτές γραμμές (έκφρασης).

Είναι πολύ οικονομικό, όπως και όλα τα προϊόντα της Essence και σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.

Η συσκευασία είναι στα 7ml και κοστίζει περίπου 3,50 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράστε στα Hontos center και σε διάφορα site.

Συστατικά: 

AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, DIMETHICONOL, CYCLOHEXASILOXANE, SODIUM CHLORIDE, C30-45 ALKYL METHICONE, C30-45 OLEFIN, MICA, POLYSORBATE 80, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, HYDROLYZED WHEAT GLUTEN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CERATONIA SILIQUA GUM, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE


Αξιολόγηση: 6/10






Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά τα προϊόντα?
 Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε και τις δικές σας εμπειρίες.

Φιλάκια πολλά,

 Ιουλια














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang