Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Empties προϊόντα Απριλίου και Μαΐου 2017 :)

Γεια σας κορίτσια μου,

Αυτό το post θα το "αφιερώσω" στα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς τα οποία κατάφερα να τελειώσω μέχρι και τελευταία σταγόνα, τους μήνες  Απρίλιο και Μάιο!!


Κάποια από αυτά μου άρεσαν και μου ταιριαξαν πολύ, κάποια αντιθέτως τα χρησιμοποιησα μόνο και μόνο για να τα τελειώσω και να μην τα πετάω.

Ας τα δούμε αναλυτικά...



1. Τονωτική λοσιόν Ideal Fresh από τη L'oreal Paris.

Έμεινα πολύ ικανοποιημενη απο αυτό το προϊόν. Η αλήθεια είναι πως έχω τελειώσει 2 συσκευασίες και τώρα βρίσκομαι στην τρίτη (καταλαβαίνεται λοιπόν πόσο ικανοποιημένη έμεινα...).

Η τονωτική λοσιόν από την σειρά Ideal Fresh είναι ιδανικά σχεδιασμένη  για τη κανονική και μικτή επιδερμίδα. Αφαιρεί αποτελεσματικα όλα τα ιχνοι του μακιγιάζ, τους ρύπους και αποκαλύπτει την καλύτερη ποιότητα της επιδερμίδας. Η δροσερή αυτή λοσιόν είναι εμπλουτισμενη με ενεργά συστατικά καθαρισμού, τονώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας της φρεσκάδα.

Την χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ πριν την ενυδατική μου κρέμα σε καλά καθαρισμένη επιδερμίδα με ένα βαμβάκι ή δίσκο ντεμακιγιάζ, αποφεύγοντας πάντα την περιοχή των ματιών.

Η λοσιόν είναι ένα σημαντικό βήμα στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Καθώς όχι μόνο την καθαρίζει από τους ρύπους, αλλά και την προετοιμάζει για την εφαρμογή της κρέμας ενυδάτωσης. Με αυτό το τρόπο ενισχύει την δράση της.

Όπως έχω αναφέρει και παραπάνω έμεινα αρκετά ικανοποιημενη με την συγκεκριμένη λοσιόν.
Έχει απαλό άρωμα φρεσκάδας που δεν με ενοχλεί καθόλου, καθώς αποφεύγω να χρησιμοποιώ προϊόντα με κάποιο άρωμα.

Έρχεται στα 200 ml, μια ικανοποιητικη ποσότητα για λοσιόν. Εγώ που την χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, πρωί και βράδυ, ένα τέτοιο μπουκαλάκι μου έφτασε για ένα μήνα περίπου.

Η τιμή της ανέρχεται στα 4,50 ευρώ περίπου.

Επίσης πάντα μπορείτε να εκμεταλευτειτε τις προσφορές που βάζει συχνά το Hontos Center 1+1 δώρο. Οπότε συμφέρει πολύ!

Αξιολόγηση: 9/10



2. Ενυδατική κρέμα ημέρας πολλαπλής προστασίας από L'preal Paris


Όπως καταλάβατε μαζί με την λοσιόν στην ίδια βιτρίνα βρισκόταν και οι κρέμες της L'oreal. Οπότε δεν  το σκέφτηκα και πολύ για να αποκτήσω και μια κρέμα από αυτές.

Ενυδατική κρέμα ημέρας πολλαπλής φροντίδας υπόσχεται 24 ωρη ενυδάτωση. Προσφέρει τριπλή φροντίδα:
1. Ενυδατώνει
2. Προστατεύει
3. Φωτίζει

Περιέχει βιταμίνη Ε , Ceramide και φίλτρο UV.

Έρχεται σε συσκευασία 50 ml. Την χρησιμοποιουσα σε καθημερινή βάση κάθε πρωί και κατάφερα να αδειασω το μπουκαλάκι σε 1 1/2 μήνα περίπου.

Τι μπορώ να πω γι'αυτην την κρέμα...
Έχω μικτή επιδερμίδα... το Τ μου είναι λιπαρό, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο είναι ξηρό. Μπορώ να πω πως δεν μου αρκούσε η ενυδάτωση που μου πρόσφερε η συγκεκριμένη κρέμα.

Έχει ελαφριά σύνθεση και ωραίο απαλό άρωμα φρεσκάδας. Απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα.

Μου άφησε πολύ ουδέτερη εντύπωση και μάλλον δεν θα την ξαναεπιλεξω.

Ακόμα είμαι σε αναζήτηση της ιδανικής ενυδατικής κρέμας....

Η τιμή της είναι στα 6,50 ευρώ. Μπορείτε να την βρείτε στα Hontos Center και σε super markets.

Αξιολόγηση: 5/10


3. Messinian spa Premium Lime Simmering Shampoo for shine and repair


Η Messinian Spa premium σειρά με Βασιλικό πολτό και ελιχρυσο προσφέρει ιδιαίτερη φροντίδα στα μαλλιά μας, όπως υποσχετε η εταιρεία.

Αυτη η premium σειρά συνδυάζει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα με το ελληνικό βασιλικό πολτό, τον κρητικό ελιχρυσο και το μέλι από τη Μάνη.

Όλα τα παραπάνω συστατικά σε συνδυασμό με πρωτεΐνες σιταριού, λάδι αργκαν, αμινοξέα μεταξιού, πανθενολη (Β5), ένα σύμπλεγμα βιταμινών, βιολογική αλόη και ενα λαμπερό χρυσό παράγοντα, βοηθούν στην διατήρηση της υγείας του δέρματος της κεφαλής, στην ενίσχυση  της τρίχας, στην ενυδάτωση, στη θρέψη και στην αποκατάστασή της.

Επίσης συντελεί στην ενίσχυση της λάμψης της τρίχας, προσφέροντας βελούδινα, μαλακά, λαμπερά και όμορφα μαλλιά χωρίς ψαλίδα και σπασίματα.

Ο εταιρεία καλά τα λέει ..... είναι όμως έτσι?!
Χρησιμοποιησα όλο το προϊόν και μπορώ να πω πως έμεινα πολύ ευχαριστιμενη. Καθαρίζει πολύ καλά το τριχωτό της κεφαλής και πολύ σημαντικό... έχει υπέροχη μυρωδιά που διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Τώρα, όσον αφορά την ψαλίδα... χμμμμ... αν χρεισιμοποιεις σε καθημερινή βάση πιστολάκι μαλλιών, ισιωτική, ψαλίδι μαλλιών....το σαμπουάν απο μόνο του δεν θα σε βοηθήσει είναι γεγονός...παρόλα αυτά αφήνει τα μαλλιά όντως μαλακά και λαμπερά!

Η συσκευασία του σαμπουάν είναι στα 300 ml και τιμή του γύρω στα 6,80 ευρώ. Εγώ το έχω αγοράσει από το Cherrybox εδώ .

Αξιολόγηση: 8/10



4. Nutra Effects Balance  Daily Cream SPF15



Η σειρά nutra effects Balance είναι σχεδιασμένη να μειώνει την εμφάνιση της λιπαρότητας και να προσφέρει ελαφριά ενυδάτωση, χαρίζοντας στην επιδερμίδα εξισορροπημένη αίσθηση και πιο ματ εμφάνιση όλη μέρα.

Οι σπόροι κία, τους οποίους περιέχει στη σύσταση της, είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτική δράση και προστατεύουν την επιδερμίδα. Για πιο εξισορροπημένη εμφάνιση, εμπεριέχει ακόμη συνδυασμό πουδρών από ορυκτά που έχουν την ιδιότητα να απορροφούν αποτελεσματικά τη λιπαρότητα.

Είναι κατάλληλη για την ευαίσθητη επιδερμίδα και πολύ βασικό είναι χωρίς parabens.

Χρησημοποιουσα αυτήν την κρεμουλα σε καθημερινή βάση, έχει ωραία μυρωδιά, απορροφάται εύκολα και μπορώ να πω πως ενυδατώνει αρκετά. Όσον αφορά την εξισορρόπηση της λιπαρότητας, να σας πω την αλήθεια δεν έχω δει και μεγάλη διαφορά. 

Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω ολόκληρη την σειρά περιποίησης: κρέμα ημέρας και το ζελέ νύχτας για να έχω ολοκληρωμένη άποψη!

Η συσκευασία της κρέμας είναι στα 50 ml. Μπορειται να την βρείτε εύκολα από αντιπροσωπους της AVON, Η τιμή αναλόγως τον κατάλογο αλλάζει, συνήθως είναι γύρω στα 7 με 8 ευρώ.


Αξιολόγηση: 6/10



5. Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof της Golden Rose νούμερο 3


Το Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof της Golden Rose είναι ένα τέλειο μακράς διαρκείας υγρό ματ κραγιόν που προσφέρει φοβερή απόδοση χρώματος, διαρκεί για ώρες και χωρίς να σας δημιουργεί αίσθηση ξηρότητας. Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε και λάδι αβοκάντο για να αφήνει τα χείλη σας απαλά, εύπλαστα και χωρίς κολλώδη αίσθηση!
Διαθέτει απαλή υφή και ευέλικτο απλικατέρ ακριβείας για εύκολη εφαρμογή.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, καθώς κατάφερα και τελείωσα ολόκληρη την συσκευασία μέσα σε 2 μήνες καταλαβενεται πόσο συχνά την φορούσα! Πραγματικά αγαπημένη απόχρωση που ταιριάζει σε όλες! 

Σε συσκευασία 5,5 ml με τιμή μόλις 4,50 ευρώ!
Paraben free, gluten free, non tested on animals


Αξιολόγηση: 10/10




Ποια είναι η ιδανική κρέμα ημέρας για εσάς?



Ακολουθήστε μας στο Facebook και Instagram :)


Φιλάκια πολλαααά! 


Ιουλία 
































3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία η ανάρτηση! Αν θες μπορείς να επισκεφτείς το blog μου mybloganastasiaaa.blogspot.gr/ και να αφήνεις σχολιάκια ώστε να κάνω και γω το ίδιο<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία η ανάρτηση! Αν θες μπορείς να επισκεφτείς το blog μου mybloganastasiaaa.blogspot.gr/ και να αφήνεις σχολιάκια ώστε να κάνω και γω το ίδιο<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ :)
      Βεβαίως θα επισκεφτώ το blog σου :)))) Μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο Instagram και Facebook :)))

      Διαγραφή

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang