Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Πρωινή ρουτίνα περιποιήσης!! (Collab with BeautyWorld Around)


Κορίτσια μας γειά σας,


Σας ετοιμάσαμε απο κοινού αυτή τη φορά ένα post με θέμα την περιποίηση! Ειδικότερα θα σας παρουσιάσουμε την πρωινή μας ρουτίνα περιποίησης, με άλλα λόγια ποιά προϊόντα έχουμε αγαπήσει και έχουμε εντάξει στην καθημερινή μας ρουτίνα πρωινής περιποίησης.
Ωστόσο το post αυτό είναι λίιιγο διαφορετικό από αυτά που σας έχουμε συνηθίσει, καθώς είναι το πρώτο μας post-συνεργασία και μας διακατέχει μεγάληη χαρά και ενθουσιασμός για αυτό.

Ενώσαμε τις δυνάμεις και τις ρουτίνες μας λοιπόν με μια πολύ γλυκιά και χαρισματική beauty blogger η οποία διατηρεί το blog BeautyWorld Around (για το οποίο θα βρείτε τα link στο τέλος του post) και σας έχει ετοιμάσει με τη σειρά της και σε συνέχεια αυτού, ένα post σχετικά με την βραδινή ρουτίνα περιποίησης…οπότε να πάτε να τσεκάρετε και αυτό..!!




Πρώτα όμως ας δούμε τα βήματα περιποίησης για το πρωί…

Καταρχάς να σας πούμε πώς εμείς δεν αφιερώνουμε τόσο χρόνο στην πρωινή περιποίηση γιατί λίγο η νύστα, λίγο ότι είμαστε τεμπέλες να το πείς.. καλά ας το πούμε πρακτικές, το πρωί πάνω στη φρενίτιδα να φύγεις και να προλάβεις τις υποχρεώσεις σου θές να εξοικονομήσεις όσο χρόνο μπορείς (..για να χουζουρέψεις λίγο παραπάνω ας πούμε…οι τεμπέλες που λέγαμε χαχα). Οπότε ακολουθούμε πολύ βασικά, αλλά και σημαντικά βήματα για να έχουμε ένα όμορφο, νεανικό και υγιές δέρμα.

Το 1ο βήμα μας είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας! Είναι ίσως ότι πιο βασικό καθώς καταρχάς σε αναζωογονεί και εν συνεχεία αφαιρείται το όποιο υπόλειμμα από τα προϊόντα που έχετε χρησιμοποιήσει στη βραδινή σας ρουτίνα. Αυτή τη περίοδο έχουμε ξεχωρίσει το Gel καθαρισμού από Garnier.    





Πρόκειται για ένα καθαριστικό προσώπου σε μορφή gel, γεγονός που σου χαρίζει μια απίστευτα ανάλαφρη και δροσερή αίσθηση. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, την δείχνει φρέσκια και ιδανικά καθαρή. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα moringa, αντιοξειδωτικά και εκχυλίσματα από πράσινο τσάι. Η συσκευασία του είναι στα 150 ml, ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν περιέχει parabens!!

      
Βήμα 2ο:  Η ενυδάτωση των ματιών (να βοηθήσουμε και λίγο το concealer να ΄΄στρώσει΄΄ καλύτερα). Το βήμα αυτό το έχουμε εντάξει γιατί πέρα από την ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών η οποία είναι πολύ σημαντική, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε και να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν την όψη των μαύρων κύκλων (αυτής της άτιμης μάστιγας, τα έχουμε πει αυτά παλιότερα…). Η επιλογή μας για το σκοπό αυτό είναι το Eye Balm, puffiness & dark circles από την Frezyderm





Προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και ακόμη και το πιο ΄΄΄δύσκολο΄΄ και ξηρό concealer απλώνεται υπέροχα. Ωστόσο πρέπει να σας πούμε πως με τους μαύρους κύκλους παρά την εντατική του χρήση δεν τα πηγαίνει ιδιαιτέρως καλά, όπως βέβαια και οι περισσότερες κρέμες ματιών που υπόσχονται το ίδιο και έχουμε δοκιμάσει, καθώς οι μαύροι κύκλοι είναι ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο και σίγουρα η κρέμα από μόνη της δεν μπορεί να σας απαλλάξει από αυτούς. Παρόλα αυτά και συγκριτικά με άλλες στο τομέα αυτό είναι αδύναμη. Όσον αφορά τα πρηξιματάκια/οιδήματα σε αυτά έχει πολύ καλό αποτέλεσμα και όντως βοηθά στην εξυγίανση τους.

 
Βήμα 3ο Είναι η ενυδάτωση του προσώπου και η αντηλιακή προστασία, πολύ σημαντικό ιδίως το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα που μπορεί φαινομενικά να μην έχει ήλιο όμως έχει και βλάπτει το ίδιο σοβαρά!
Για το σκοπό αυτό ως πιο πρακτικές και θέλοντας να γλιτώσουμε-αφαιρέσουμε προϊόντα αλλά και βήματα, άρα χρόνο, επιλέγουμε μια bb cream η οποία μας χαρίζει τόση όση ενυδάτωση χρειαζόμαστε, φυσικά αντιηλιακή προστασία, αλλά και μια επαρκή κάλυψη (οπότε bye-bye το πρωί και το make up!). Στην κατηγορία αυτή έχουμε ξεχωρίσει δύο προϊόντα και όσο και αν προσπαθήσαμε, τα έχουμε αγαπήσει τόσο πολύ και τα δύο που δεν μπορούσαμε να βγάλουμε κάποιο, οπότε συμπεριλάβαμε τελικά και τα δύο.




Το πρώτο προϊόν είναι η πασίγνωστη νομίζουμε πλέον bb cream απο Garnier στην έκδοση για μεικτές/ λιπαρές επιδερμίδες. Προσφέρει μέτρια κάλυψη και έχει ελαφριά σύνθεση. Αν και δίνει ματ αποτέλεσμα δεν αφυδατώνει καθόλου το δέρμα. Φυσικά μιλάμε για μεικτά/λιπαρά δέρματα, ακόμη και κανονικό, αν όμως ανήκετε στη κατηγορία του ξηρού δέρματος τότε σίγουρα σας προτείνουμε να προτιμήσετε την κλασσική εκδοχή. Περιέχει spf 20 οπότε σας προσφέρει μια ικανοποιητικότατη αντιηλιακή προστασία ειδικά αν έχει σταρένια επιδερμίδα.





Επόμενη είναι η αντιηλιακή κρέμα με χρώμα από τη Frezyderm. Άλλο ένα πασίγνωστο προϊόν το οποίο έχει κάνει κυριολεκτικά πάταγο και καθόλου άδικα καθώς πρόκειται για ένα προϊόν αέρινης θα μπορούσαμε να πούμε υφής και σύστασής. Κυριολεκτικά δεν καταλαβαίνεις ότι φοράς κάτι σου πρόσωπο σου, γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας και χάρις στη σιλικονούχα σύνθεση της (η οποία την καθιστά και ιδανική ως primer αν μετά επιθυμείτε για extra κάλυψη να βάλετε κάποιο foundation) κάνει το πρόσωπο σας απόλυτα λείο και βελούδινο. Πολύ σημαντικό είναι πώς περιέχει spf 50 καθιστώντας την ιδανική και για τις πιο ανοιχτές επιδερμίδες προσφέροντας σας 100% προστασία από την ηλιακή ακτινιβολία. Η κάλυψη του είναι ελαφριά προς μεσαία. Στα θετικά του είναι επίσης πώς διαθέτει σε συσκευασία με αντλία η οποία εμάς τουλάχιστον μας βολεύει τρομερά!!


 

Ελπίζουμε να σας άρεσε και περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις, ειδικά για κρεμούλες ματιών…



Το blog με το οποίο συνεργαστήκαμε είναι: 

https://beautyworldaround.blogspot.gr/ 

instagram: beautyworldaround



Ελένη & Ιουλία


P.S.: Μην ξεχάσετε να μας τσεκάρετε στο Instagram και στο Facebook για να τα λέμε και από κει…

5 σχόλια:

  1. Εξαιρετική δουλειά και υπέροχες επιλογές,πολλές είναι και όμοιες!!Ευχαριστώ για την συνεργασία,πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν μια υπέροχη συνεργασία την οποία καταχαρήκαμε και εμείς ευχαριστούμε!!Το τέλειο είναι πως είχαμε κοινά προιόντα χωρίς να το συνεννοηθούμε καν.. xd :* :*

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  2. Τέλεια η συνεργασία σας κορίτσια! :)
    Αγαπάμε frezyderm αντηλιακά :)
    Για κρεμούλα ματιών ρίξτε μια ματιά σ αυτήν της natural siberica
    Siberian Ginseng.
    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύυ!!! :) Μμμ αγαπάμε τη Natura Siberica οπότε θα την τσεκάρουμε σίγουραα!! :* :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Roz peponi Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang